Μικροί-Μεγάλοι εν δράσει την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου

paok
Κατηγορία: Χάντμπολ Ανδρών

Στο τουρνουά αγάπης, το οποίο θα διεξαχθεί την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου και ώρα 9:00, στο ΔΑΚ Συκεών, θα συμμετάσχουν τα τμήματα Παμπαίδων Β' και Μίνι του Συλλόγου μας.

Το τουρνούα θα πραγματοποιηθεί υπό την αιγίδα της Ε.Σ.Χ.Θ., και οι νεαροί «μάγκες με τα ασπρόμαυρα» θα έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τις δυνατότητες τους, μπροστά στον κόσμο που θα επισκεφτεί το ΔΑΚ Συκεών για να τους απολαύσει. 

Οι προπονητές του Συλλόγου μας, Μίμης Περβανάς, Γιώργος Παπαβασίλης και Χάρης Μπαλτατζής, θα έχουν την ευκαιρία να δουν τους αθλητές τους σε συνθήκες αγώνων και να βγάλουν χρήσιμα συμπεράσματα ενόψει των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Άλλωστε, με την γραμμή του Συλλόγου, την οποία έχει υιοθετήσει και ο προπονητής της πρώτης ομάδας, Αλέξης Παπαβασίλης, να δοθεί έμφαση στα παιδιά που προέρχονται από τα... σπλάχνα του τμήματος, τέτοιες ευκαιρίες για τους νεοσσούς αθλητές είναι απαραίτητες για να παίρνουν τον δρόμο για τις μεγαλύτερες ηλικιακές κατηγορίες με απώτερο σκοπό την προώθηση τους στην Α' ομάδα.  

 

Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ


Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter