Μήτκου: «…η ομάδα μας είναι το στολίδι όλης της χώρας!»

paok
Κατηγορία: Ποδόσφαιρο Γυναικών
Συνέντευξη στο acpaok.gr, με αφορμή την διακοπή του πρωταθλήματος για την περίοδο των Χριστουγέννων παραχώρησε η αθλήτρια του τμήματος ποδοσφαίρου γυναικών, Μαρία Μήτκου:

Για την πορεία της ομάδας στην Ευρώπη και την κυριαρχία στην Ελλάδα...

«Η πορεία της ομάδας στην Ευρώπη σίγουρα δεν ήταν αυτή που θα θέλαμε, είναι αλήθεια ότι πέσαμε σε έναν πάρα πολύ δύσκολο όμιλο με πολύ δυνατές ομάδες και ήταν μία πολύ δύσκολη κατάσταση για εμάς. Φέτος δουλεύουμε πολύ επαγγελματικά και ευελπιστούμε του χρόνου να είμαστε πιο τυχεροί στην κλήρωση και να φέρουμε την πρόκριση, που είναι και ο βασικός μας στόχος. Όσον αφορά την παρουσία μας στην Ελλάδα, φέτος νομίζω ότι είμαστε ακόμα καλύτερες, βελτιωμένες, προσηλωμένες και πιο πολύ πειθαρχημένες τακτικά. Δουλεύουμε πολύ σωστά, έχουμε πολύ αξιόλογους προπονητές, οι οποίοι μας μεταδίδουν τις γνώσεις τους και τα αποτελέσματα φαίνονται μέσα στο γήπεδο και στην βαθμολογία μας. Τα νούμερά μας είναι ιδανικά, έχουμε σκοράρει 49 γκολ και δεν έχουμε δεχθεί κανένα, αυτό από μόνο του δείχνει την σοβαρή δουλειά που κάνουμε και την πειθαρχία που έχουμε σαν ομάδα».
Για το κλίμα στα αποδυτήρια…

«Το κλίμα της ομάδας είναι ιδανικό. Ο ΠΑΟΚ είναι μία μεγάλη οικογένεια. Έχουμε κοινούς στόχους, κοινά όνειρα και όλοι μαζί δουλεύουμε σκληρά για την πραγματοποίησή τους...».

Έχεις πάρει δύο τίτλους «MVP της αγωνιστικής» και έχεις κλέψει τις εντυπώσεις έως τώρα, όπως και όλη η ομάδα, τι αλλό να περιμένουμε;

«Είναι πολύ σημαντικό για μία παίκτρια να παίρνει τον τίτλο του MVP δύο φoρές, είμαι πολύ χαρούμενη γι’αυτό γιατί ανταμείβονται οι προσπάθειες και η σκληρή δουλειά που κάνω. Παρόλα αυτά στην επιτυχία αυτή παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο οι συμπαίκτριές και οι προπονητές μου, που με βοηθάνε στο μέγιστο βαθμό. Σίγουρα η ομάδα μπορεί να παίξει ακόμα καλύτερο ποδόσφαιρο και γιατί όχι να σπάσει και άλλα ρεκόρ... πάνω απ’όλα ευελπιστούμε να φέρουμε την πρόκριση από τους ομίλους του Women’s Champions League στην Θεσσαλονίκη...».

Για την ανάπτυξη του γυναικείου ποδοσφαίρου και την προβολή που αρχίζει να παίρνει η ομάδα στα social media..

«Υπάρχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης για το γυναικείο ποδόσφαιρο, σίγουρα υπάρχει ανάπτυξη όμως κατά την άποψή μου θα πρέπει όλες οι ομάδες να έχουν γυναικείο ποδόσφαιρο, ώστε αυτό να ανεβάσει και το επίπεδο του ποδοσφαίρου μέσα στο γήπεδο αλλά και γύρω από αυτό, με περισσότερη προβολή, διαφήμιση και περισσότερες χορηγίες. Η προβολή της ομάδας μας μέσω των social media είναι πολύ σημαντική και μας χαροποιεί. Είναι καλό να ενημερώνεται ο κόσμος για την ομάδα ποδοσφαίρου γυναικών του ΠΑΟΚ, είναι το στολίδι όλης της χώρας».

Ευχές στον κόσμο για τα Χριστούγεννα…

«Εύχομαι υγεία πάνω απ’όλα σε όλο τον κόσμο, ευτυχία και περισσότερη ενσυναίσθηση προς τον συνάθρωπό μας. Ειδικά στην οικογένεια του ΠΑΟΚ εύχομαι υγεία και πάντα τίτλους!».

Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ


Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter