Θωμαή Βαρδαλή: «Δουλεύουμε σκληρά με στόχο την Ευρώπη»

paok
Κατηγορία: Ποδόσφαιρο Γυναικών
Στο acpaok.gr μίλησε η αρχηγός της ομάδας ποδοσφαίρου γυναικών, Θωμαή Βαρδαλή, με αφορμή την διακοπή του πρωταθλήματος για την περίοδο των Χριστουγέννων:

Για την πορεία της ομάδας στην Ευρώπη και την κυριαρχία στην Ελλάδα...


«Αρχικά θα έλεγα ότι στην Ευρώπη δεν καταφέραμε αυτό που θέλαμε. Βέβαια αν εξαιρέσουμε το πρώτο παιχνίδι, μπορώ να πω ότι στα δύο επόμενα αξίζαμε την νίκη. Όσον αφορά την Ελλάδα είδαμε, δυστυχώς, ότι δεν υπάρχει αντίπαλος που να μας δυσκόλεψε αρκετά. Λέω «δυστυχώς» γιατί εμείς θα θέλαμε ένα καλύτερο πρωτάθλημα. Δουλεύουμε σκληρά στην προπόνηση με στόχο μία καλύτερη πορεία στην Ευρώπη».
 

Για το κλίμα στα αποδυτήρια…

«Το κλίμα στα αποδυτήρια είναι οικογενειακό. Όλες μας, μικρές μεγάλες, είμαστε πολύ δεμένες».

Την φετινή σεζόν βλέπουμε πολλές νέες παίκτριες να παίρνουν χρόνο συμμετοχής και να πλαισιώνουν πιο ενεργά τον βασικό κορμό, πόσο βοηθάει αυτό την ομάδα;

«Είναι πολύ σημαντικό να παίρνουν όλες οι παίκτριες χρόνο συμμετοχής και ανεξάρτητα από το ποια παίζει να βγάζουμε αυτά που θέλουμε μέσα στο γήπεδο. Αυτός είναι και ένας από τους στόχους της χρονιάς».

Για την ανάπτυξη του γυναικείου ποδοσφαίρου και την προβολή που αρχίζει να παίρνει η ομάδα στα social media..

«Είναι πολύ σημαντικό για εμάς να υπάρξει περισσότερη προβολή και να μας στηρίξει περισσότερο ο κόσμος. Είναι πολύ θετική αυτή η προβολή μέσω του Α.Σ. ΠΑΟΚ και θα βοηθήσει στο να παρακολουθήσει την προσπάθεια μας ακόμα περισσότερο ο κόσμος του ΠΑΟΚ».

Ευχές στον κόσμο για τα Χριστούγεννα…

«Εύχομαι υγεία σε όλο τον κόσμο. Να περάσουν όμορφα αυτές τις γιορτινές μέρες μαζί με τα αγαπημένα τους πρόσωπα!»

 

Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ


Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter