Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ

paok
Κατηγορία: Μπάσκετ Γυναικών
Έχοντας πάρει το πρώτο ροζ φύλλο αγώνα για την νέα χρονιά ο ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ ταξιδεύει εκ νέου στην Αθήνα, όπου αυτή την φορά  θα βρεθεί αντιμέτωπος στο κλειστό της Λεωφόρου με τον Παναθηναϊκό.

Με δεδομένες τις απουσίες των Vaioletama και Κιλαζίδου, ο Δικέφαλος έχει δύσκολο έργο απέναντι στον φορμαρισμένο γηπεδούχο. Παρά ταύτα παίκτριες και τεχνικό τιμ είναι αποφασισμένες να διεδικήσουν και να πάρουν ότι καλύτερο μπορούν από τον αγώνα.

Με μία προπόνηση στο Παλατάκι ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας, πάνω σε θέματα τακτικής ενόψει της αναμέτρησης της Κυριακής.

Για την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό, ο βοηθός προπονητή, Άγγελος Αγγελίδης, δήλωσε στο acpaok.gr:

«Δεύτερο ματς για το 2020 και πρώτο ματς του δεύτερου γύρου. Θέλουμε να δώσουμε συνέχεια στην καλή εμφάνιση μετά το ματς με την Δάφνη Αγ. Δημητρίου. Έχουμε κάποιες απουσίες αλλά η ομάδα είναι προετοιμασμένη για τον Παναθηναϊκό. Πρόκειται για μία δύσκολη έδρα και μία πολύ καλή ομάδα όπως είναι ο Παναθηναϊκός. Θα προσπαθήσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί παρά τις απουσίες που έχουμε, ώστε να ανέβουμε περισσότερο στην βαθμολογία. Είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι από αυτό του πρώτου γύρου, διότι υπάρχει νέα προπονήτρια και ξένη παίκτρια στον Παναθηναϊκό, οπότε αυτά επηρεάζουν την ροή του παιχνιδιού εννοείται».


Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2020
12η αγωνιστική, Α1
Γήπεδο «Παύλος Γιαννακόπουλος»
14:30, Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ (LIVE από την επίσημη σελίδα στο facebook Α.Σ. ΠΑΟΚ / PAOK Athletic Club)