Τελική ευθεία για ΑΕΚ

paok
Κατηγορία: Χάντμπολ Ανδρών

Στην τελική ευθεία έχει φτάσει η προετοιμασία του τμήματος χάντμπολ ανδρών του Συλλόγου μας, ενόψει του ντέρμπι με την ΑΕΚ. 

Οι «μάγκες με τα ασπρόμαυρα» επιστρέφουν στις αγωνιστικές υποχρεώσεις, ύστερα από έναν μήνα, και προετοιμάζονται για την πρώτη αναμέτρηση για το 2020, όπου και θα αντιμετωπίσουν την ΑΕΚ στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Handball Premier. 

Ο Δικέφαλος προκειμένου να κρατήσει την αγωνιστική του φόρμα, έδωσε τρεις φιλικές αναμετρήσεις προπονητικού χαρακτήρα απέναντι σε Φοίβο Συκεών και ΧΑΝΘ. 

Έτσι, ο Αλέξης Παπαβασίλης είχε την ευκαιρία να δει την αγωνιστική κατάσταση της ομάδας του, όπως επίσης να δοκιμάσει σχήματα και τακτικές. 

Ο Άκης Κυπραίος ενσωματώθηκε αυτή την εβδομάδα, μετά τη συμμετοχή του με την Εθνική Ανδρών στους προκριματικούς αγώνες του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, ενώ ο Αλέξης Αποστόλου αγωνίστηκε σε όλα τα φιλικά «φωνάζοντας παρών» για τις επόμενες αγωνιστικές υποχρεώσεις. Εκτός συνεχίζουν οι Ιωαννίδης, Πετρίδης, Κεσίδης και Τσεσμετζίδης, οι οποίοι ταλαιπωρούνται από μακροχρόνιους τραυματισμούς.

 

Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ


Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter