Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ Prima Holidays - Ν.Ο. Χίου

paok
Κατηγορία: Πόλο Ανδρών
Οι δηλώσεις του νέου προπονητή του ΠΑΟΚ Θοδωρή Χατζηθεοδώρου και του αθλητή Γιάννη Κεχαλάρη, μετά τη νίκη επί του Ν.Ο. Χίου με 11-9.

Θοδωρής Χατζηθεοδώρου:

"Η ομάδα είχε μία θετική εμφάνιση, η οποία συνοδεύτηκε με ένα θετικό αποτέλεσμα κόντρα σε μία πολύ καλή και αξιόμαχη ομάδα, όπως είναι η ομάδα της Χίου. Τα παιδιά έπαιξαν με πολύ πάθος, με ανεβασμένη ψυχολογία και με πίστη για το αποτέλεσμα. Πιστεύω πως η νίκη ήρθε την κατάλληλη χρονική στιγμή, καθώς αυτό το τρίποντο το χρειαζόμασταν τόσο βαθμολογικά, αλλά κυρίως για ψυχολογική ανάταση. Από εκεί και πέρα, το παιχνίδι αυτό ανήκει στο παρελθόν, κοιτάμε μπροστά και από αύριο κιόλας ξεκινάμε την προετοιμασία μας για το εξίσου σημαντικό και δύσκολο παιχνίδι κόντρα στα Χανιά την προσεχή Τετάρτη. Σε αυτές τις εναπομείνασες οκτώ αγωνιστικές θα κοιτάξουμε να έχουμε την καλύτερη δυνατή συγκομιδή, προκειμένου ο ΠΑΟΚ να παραμείνει στην Α1 Κατηγορία. Θέλω να πω ένα μεγάλο μπράβο στα παιδιά και ένα μεγάλο ευχαριστώ, γιατί κι εγώ με τη σειρά μου είχα το άγχος του πρώτου αγώνα, παίρνοντας σήμερα το βάπτισμα του πυρός. Βέβαια, οφείλουμε και ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο που γέμισε το κολυμβητήριο και στήριξαν την προσπάθεια των παιδιών, τα οποία ανταμείφθηκαν στο τέλος με ένα ζεστό χειροκρότημα".

Γιάννης Κεχαλάρης:

"Ήταν ένα παιχνίδι μεγάλης σημασίας και εμείς έπρεπε να είμαστε συγκεντρωμένοι, να ακολουθήσουμε πιστά όσα μας είπε ο προπονητής. Η ομάδα θα παλέψει, βήμα-βήμα, παιχνίδι με παιχνίδι. Όπως ήρθε η σημερινή νίκη, πιστεύουμε ότι θα έρθουν και οι επομένες. Πλέον, στρέφουμε την προσοχή μας στο παιχνίδι με τα Χανιά την Τετάρτη, όπου θα πάμε με στόχο να κερδίσουμε!".
 

Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ


Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter