Δήλωση Αθανάσιου Κατσαρή ενόψει συμπλήρωσης 94 χρόνων του ΠΑΟΚ

paok
Κατηγορία: Α.Σ. ΠΑΟΚ

Θεσσαλονίκη, 12/04/2020


«Μέσα σε μία πολύ ιδιόμορφη περίοδο, με την πανδημία να έχει σκεπάσει την παγκόσμια κοινότητα, καλούμαστε να γιορτάσουμε τα 94 Χρόνια από την ίδρυση του ιστορικού Σωματείου μας.

Με το πνεύμα στους ανθρώπους στους οποίους φύγανε και το βλέμμα στραμμένο στη μάχη που γίνεται από όλη την ανθρωπότητα εναντίον του φονικού ιού, ο ΠΑΟΚ, ο οποίος έχει μάθει στη μακρόχρονη ιστορία του να παλεύει για τις ανθρώπινες αξίες δε θα μπορούσε να αναλωθεί σήμερα, ανήμερα της επετείου του, σε πομπώδη λόγια, κενά περιεχομένου.

Λόγω του ότι ο ΠΑΟΚ, ο οποίος, πρωτίστως, είναι κίνημα ιδεών και φάρος πολιτισμού, χωρίς θριαμβολογίες και χωρίς πολλά λόγια, τιμάει και φέτος την επέτειό του με το «Ο ΠΑΟΚ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ» να έχει τη δική του διάσταση.

Με βάση όλα τα παραπάνω, ο ΠΑΟΚ αποφασίζει και τιμάει τους σύγχρονους ήρωες της πρώτης γραμμής ενάντια στο φονικό ιό, τους ανθρώπους με τις άσπρες και πράσινες μπλούζες, όλους τους επαγγελματίες υγείας του Ε. Σ.Υ., προσφέροντας σε καθέναν από αυτούς για την αγωνιστική περίοδο 2020-2021, που θα ξεκινήσει το Σεπτέμβριο 2020, δωρεάν εγγραφή και συμμετοχή στις Ακαδημίες του Α.Σ. ΠΑΟΚ για τα ανήλικα παιδιά τους.

Με την κίνησή μας αυτή, τιμούμε την επέτειο του Σωματείου μας, τους ιστορικούς προγόνους μας, οι οποίοι το ίδρυσαν και το γιγάντωσαν, τιμούμε τον συνάνθρωπό μας που παλεύει για το κοινωνικό σύνολο και πάνω απ' όλα τιμούμε τον ίδιο τον ΠΑΟΚ, ο οποίος είναι ταυτισμένος με πράξεις αλληλεγγύης στο κοινωνικό σύνολο».

Για τον ΠΑΟΚ,

Ο Πρόεδρος

Αθανάσιος Κατσαρής