Σαν Σήμερα: «Νταμπλούχες» πράξη... πρώτη!

paok
Κατηγορία: Χάντμπολ Γυναικών

Σαν Σήμερα, το 2019, ο ΠΑΟΚ Mateco κάνει το 3-0 στην σειρά των τελικών απέναντι στη Νέα Ιωνία, επικρατώντας επί της ομάδας της πρωτεύουσας με 28-13 στο Κλειστό Γήπεδο Νεάπολης και στέφεται «Νταμπλούχος» Ελλάδος Χάντμπολ γυναικών για πρώτη φορά στην ιστορία του.

Σε ένα άκρως γιορτινό κλίμα, και με τους φίλους του Δικεφάλου να έχουν κάνει το καθήκον τους γεμίζοντας το Κλειστό Γήπεδο της Νεάπολης, οι παίκτριες του ΠΑΟΚ Mateco δεν άφησαν κανέναν περιθώριο στις παίκτριες της Νέας Ιωνίας να διεκδικήσουν κάτι περισσότερο από το μετάλλιο της 2ης θέσης.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Δικέφαλος μπήκε «φουριόζος» στο παιχνίδι, δημιουργώντας από νωρίς διαφορά ασφαλείας. Το πρώτο ημίχρονο έκλεισε με τον ΠΑΟΚ Mateco μπροστά με εννέα τέρματα, 14-5, και ήδη τα πρώτα συνθήματα περί απονομής είχαν κάνει την εμφάνιση τους. 

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο ρυθμός από τις παίκτριες του Δημήτρη Δημητρούλια δεν έπεσε, με την διαφορά να αυξάνεται όλο και περισσότερο. Το τελικό 28-13 αποτυπώνει πλήρως την εικόνα της αναμέτρησης, σκορ το οποίο ανακήρυξε τον ΠΑΟΚ Mateco «Νταμπλούχο» Ελλάδος Χάντμπολ γυναικών για το 2019. 

Βίοι παράλληλοι με την ανδρική ποδοσφαιρική ομάδα, η οποία λίγες μέρες νωρίτερα είχε πανηγυρίσει την δικιά της κατάκτηση του «Νταμπλ». 

MVP του πρωταθλήματος ανακηρύχθηκαν από κοινού οι Αγνή Ζυγούρα και Μαρία Χατζηπαρασίδου, καθώς αναδείχθηκαν ισόπαλες στην ψηφοφορία των εκπροσώπων των ΜΜΕ.

Τα πεντάλεπτα: 2-0, 3-1, 6-3, 7-3, 10-5, 14-5 (ημχ.) 17-7, 19-8, 20-9, 23-10, 25-11, 28-13

ΠΑΟΚ Mateco (Δημητρούλιας): Χατζηπαρασίδου 8, Παναγιωτίδου 1, Γκάτζιου 6, Ζυγούρα 4, Κρίτζαλη, Ευμορφίδου, Καμποΐμ, Σαμολαδά 1, Φερφόλια 2, Ράτσικα, Κωστοπούλου 2, Μπατζαρακούδη 1, Νίκολιτς 3, Βαφειάδου, Ζίντεκ.

 

Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ


Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter