Με πείσμα για την συνέχεια...

paok
Κατηγορία: Πόλο Ανδρών
Εκμεταλλευόμενος την διακοπή του πρωταθλήματος λόγω των αγωνιστικών υποχρεώσεων της Εθνικής ομάδας το προηγούμενο Σαββατοκύριακο, ο ΠΑΟΚ ΜΟRRIS είχε την ευκαιρία να κάνει μία μίνι προετοιμασία ενόψει της δύσκολης συνέχειας στο πρωτάθλημα της Α1 Υδατοσφαίρισης ανδρών.

Βασικό στοιχείο της προετοιμασίας η ένταξη του νεαποκτηθέντος Νίκολα Τομάσεβιτς στα συστήματα της ομάδας και η γνωριμία με το παιχνίδι των συμπαικτών του και τις απαιτήσεις του προπονητή.

Το σύνολο του Πάνου Βέργου ξεκίνησε την προετοιμασία του για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Απόλλων Σμύρνης, το απόγευμα του Σαββάτου, για την 13η αγωνιστική και μετά την πολύ σημαντική νίκη επί του Υδραϊκού και την προσθήκη του Μαυροβούνιου φουνταριστού στο δυναμικό της ομάδας, ευελπιστούν όλοι σε μια καλύτερη συνέχεια στον Β' γύρο.

Η προετοιμασία για τον συγκεκριμένο αγώνα έχει ξεκινήσει με όλους τους αθλητές να βρίσκονται στην διάθεση του προπονητή, εκτός του Λάμπη Νάνου και του Πέτρου Σιώπκα, οι οποίοι κλήθηκαν να υπηρετήσουν την "μαμά" πατρίδα.