ΕΣΧΘ: Η απόφαση για τα πρωταθλήματα

paok
Κατηγορία: Χάντμπολ Ανδρών

Με παρουσία οκτώ από τα εννιά μέλη του διοικητικού συμβουλίου της Ένωσης Σωματείων Χειροσφαίρισης Θεσσαλονίκης, πάρθηκε ομόφωνη απόφαση να τερματιστούν τα φετινά ηλικιακά πρωταθλήματα της ΕΣΧΘ χωρίς να διεξαχθούν οι αγώνες που εκκρεμούσαν και να θεωρηθούν ως τελικές βαθμολογίες αυτές που ίσχυαν ως τη διακοπή των διοργανώσεων, λόγω της πανδημίας του COVID-19.

Στη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου υπήρξε ενημέρωση από το μέλος της ΕΣΧΘ και έγκριτο ιατρό, Κώστα Μαναβή, ο οποίος ανέλυσε όλα τα δεδομένα που ισχύουν αναφορικά με τα υγειονομικά πρωτόκολλα και τις ιδιαιτερότητες της επιστροφής στη δράση.

“Πήραμε υπόψιν όλες τις παραμέτρους πριν καταλήξουμε σε απόφαση, εξαντλήσαμε τα χρονικά περιθώρια, ακούσαμε τους συλλόγους. Σε κάθε περίπτωση βάλαμε πάνω απ’ όλα την ασφάλεια και την υγεία των αθλητών και των αθλητριών σε συνάρτηση με τις δυνατότητες των συλλόγων», σχολίασε ο πρόεδρος της ΕΣΧΘ, Δημήτρης Σαουλίδης.

Αναφορικά με τις ομάδες που προκρίνονται στα μπαράζ και στις τελικές φάσεις των πανελληνίων πρωταθλημάτων (εφόσον διεξαχθούν), ισχύουν όσα αναφέρονται στις προκηρύξεις της ΟΧΕ.

Πηγή: thesshand.gr