Με Βασίλη Ανατολίτη, «θωρακίζονται» οι «ισόβιες» πρωταθλήτριες...

paok
Κατηγορία: Ποδόσφαιρο Γυναικών

 Το επίλεκτο μέλος της οικογένειας του ΠΑΟΚ, Βασίλης Ανατολίτης, θα είναι κοντά στο τμήμα ποδοσφαίρου γυναικών, το οποίο θα βοηθήσει μαζί με τον Κώστα Βαρδαλή όντες και οι δύο, οι έφοροι του τμήματος από την νέα αγωνιστική περίοδο.

 Μετά την έναρξη της συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, ο Βασίλης Ανατολίτης δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του acpaok.gr:

 «Αρχικά, θέλω να ευχαριστήσω θερμά τον Πρόεδρο, κ. Θανάση Κατσαρή και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Α.Σ. ΠΑΟΚ για την τιμητική προς εμένα πρότασή τους να συμμετάσχω στη νέα φετινή προσπάθεια του τμήματος ποδοσφαίρου γυναικών. Βρίσκομαι εδώ και χρόνια στον αθλητισμό, τα περισσότερα εξ αυτών ως (πρώην πια) περιφερειακός σύμβουλος Κεντρικής Μακεδονίας σε θέματα Αθλητισμού και Παιδείας.

 Αποτελεί πρόκληση για μένα η ανάληψη του τμήματος ποδοσφαίρου γυναικών του Συλλόγου, μαζί με τον φίλο Κώστα Βαρδαλή, πετυχημένο εφόρο του τμήματος, ύστερα από προτροπή του ιδίου. Δεν χρειάστηκε να το σκεφτώ ιδιαίτερα και γι’αυτό άλλωστε είμαι εδώ, κοντά στην πρωταθλήτρια ομάδα του ΠΑΟΚ.

 Το ποδόσφαιρο γυναικών στην Ελλάδα είναι αδικημένο. Δεν έχει την προβολή και την οργάνωση που του αξίζει, όπως σε άλλες χώρες της Ευρώπης αλλά και παγκοσμίως. Φέτος έχουμε την δυνατότητα να διεκδικήσουμε την διοργάνωση του προκριματικού ομίλου του Women’s Champions League στη Θεσσαλονίκη. Είναι μια καλή ευκαιρία να αναγνωριστεί το ποδόσφαιρο γυναικών τόσο στην πόλη, όσο και στην Ελλάδα γενικότερα. Τα μέλη των ευρωπαϊκών αποστολών θα φιλοξενηθούν εδώ και θα γνωρίσουν από κοντά τη Θεσσαλονίκη ενώ ο Σύλλογος μας θα μπορέσει να διοργανώσει τα παιχνίδια του ομίλου και να διεκδικήσει αγωνιστικά τους στόχους του.

 Όπως κάθε χρόνο, φιλοδοξία μας είναι η παραμονή στην κορυφή του ελληνικού πρωταθλήματος και το επιπλέον βήμα στην Ευρώπη. Για να προβληθεί ο ΠΑΟΚ και το ελληνικό ποδόσφαιρο με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Αισθάνομαι μεγάλη τιμή και χαρά που αποτελώ πλέον ενεργό μέλος της οικογένειας του ΠΑΟΚ. Από την δική μου πλευρά θα κάνω ότι μπορώ για να βοηθήσω το τμήμα ποδοσφαίρου γυναικών του Συλλόγου. Για να κρατήσουμε όλοι μαζί την σημαία του ΠΑΟΚ ψηλά!».

 

Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ


Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter