Το ΠΑΟΚ-ΝΠΣ Βόλος live από το PAOK TV

paok
Κατηγορία: Π.Α.Ε. ΠΑΟΚ

O ΠΑΟΚ σας προσφέρει εντελώς δωρεάν την δεύτερη φιλική αναμέτρηση της προετοιμασίας για τη σεζόν 2020-21 κόντρα στον ΝΠΣ Βόλος στο Πανθεσσαλικό Στάδιο μέσα από τα κανάλια του, το PAOK TV και τη σελίδα μας στο YouTube.

To PAOK TV, η ψηφιακή πλατφόρμα του Δικεφάλου, πέρασε στη νέα εποχή, με την πλήρως ανανεωμένη πλατφόρμα του και τις νέες εφαρμογές του για AndroidiOS και Android TV και ανοίγει τον κύκλο των live μεταδόσεών του από την προετοιμασία της ομάδας, έστω κι αν το ματς δεν μεταδίδεται από τις εγκαταστάσεις μας στην Τούμπα.

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει τον ΝΠΣ Βόλος στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, στο δεύτερο φιλικό του παιχνίδι πριν την επίσημη έναρξη της σεζόν και τα προκριματικά του Champions League και το PAOK TV φέρνει την αναμέτρηση στις οθόνες σας, εντελώς δωρεάν.

Το παιχνίδι θα μπορέσετε να το παρακολουθήσετε τόσο από το tv.paokfc.gr, τις εφαρμογές του για Smartphones, αλλά και το κανάλι του Δικεφάλου στο YouTube.

Στην περιγραφή της αναμέτρησης θα είναι ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου.

Χρήσιμες πληροφορίες
 

  1. Πρέπει να συνδεθείτε ή να δημιουργήσετε λογαριασμό στο PAOK TV για να παρακολουθήσετε τόσο το Toumba Uncensored όσο και το υπόλοιπο free περιεχόμενο.
  2. Για να παρακολουθήσετε από κινητό Android πρέπει να κατεβάσετε και να συνδεθείτε στην εφαρμογή: Download
  3. Για να παρακολουθήσετε από κινητό iOS πρέπει να κατεβάσετε και να συνδεθείτε στην εφαρμογή: Download
  4. Η εφαρμογή για smartphones (Android, iOS) ΔΕΝ λειτουργεί σε Smart TVs
  5. H εφαρμογή για LG Smart TV θα γίνει update στην καινούρια έκδοση τις επόμενες μέρες.
  6. Η εφαρμογή για Android TV είναι διαθέσιμη για τους live αγώνες: Download
  7. H εφαρμογή για Android TV υποστηρίζει ATV boxes συμβατά με DRM encryption και ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ λειτουργικό σύστημα. Όχι με λειτουργικό AOSP (Android Open Source Project). Προτείνονται ATV boxes με 2 GB RAM.
  8. Η εφαρμογή για Samsung Smart TV θα κυκλοφορήσει μετά από συμφωνία με τη Samsung.
  9. Για αναφορές προβλημάτων επικοινωνούμε με το tv@paokfc.gr
  10. Ο αποκωδικοποιητής της Edision δεν λειτουργεί προσωρινά καθώς περιμένουμε από την Edision να βγάλει update που θα υποστηρίζει τεχνικά τη νέα πλατφόρμα.
  11. Σημαντικό είναι οι smartphone συσκευές σας να έχουν περασμένες τις προτεινόμενες αναβαθμίσεις προκειμένου να μην έχουν θέματα σταθερότητας λειτουργίας
  12. Press Play
Πηγή: paokfc.gr