«Πρώτη» για ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ (pics)

paok
Κατηγορία: Μπάσκετ Γυναικών
Mε όνειρα και φιλοδοξίες για μία επιτυχημένη χρονιά, πραγματοποιήθηκε η πρώτη συγκέντρωση του τμήματος Μπάσκετ Γυναικών ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ στο PAOK SPORTS ARENA.

Δικαιολογημένως απούσες, ήταν οι δύο ξένες αθλήτριες του Δικεφάλου, Rebbeca Akl και Channon Fluker, οι οποίες αναμένεται να ενσωματωθούν στο ρόστερ της ομάδας στο διάστημα των επόμενων ημερών, όπως επίσης και η Ανθή Ταρπάγκου η οποία βρίσκεται εκτός Θεσσαλονίκης, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Αδικαιολογήτως απούσα, ήταν για ακόμη μία φορά η Εύα Κουμαντσιώτη, το ζήτημα της οποίας πλέον έχει «φύγει» από το τμήμα και έχει μετατεθεί στη δικαιοδοσία της Διοίκησης του Σωματείου.

Τηρώντας το υγειονομικό πρωτόκολλο που έχει θεσπιστεί, οι αθλήτριες του Δικεφάλου άκουσαν τον έφορο του τμήματος, Βασίλη Αγγελίδη, ο οποίος τις καλωσόρισε ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, ενώ παράλληλα έθεσε, εκ μέρους της διοίκησης, τους στόχους του τμήματος για τη χρονιά 2020-2021. 

Από την πλευρά του, ο προπονητής, Βασίλης Μασλαρινός, παρουσίασε ένα περίγραμμα της προετοιμασίας που θα ακολουθήσουν, η οποία στόχο έχει να παρουσιαστεί η ομάδα στη βέλτιστη δυνατή κατάσταση, ενόψει της έναρξης των αγωνιστικών υποχρεώσεων σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Καλή αρχή Κορίτσια!

Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ

 
Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter