Η μεικτή ζώνη του ΑΟΦ Πορφύρας - ΠΑΟΚ

paok
Κατηγορία: Βόλεϊ Γυναικών
Οι δηλώσεις του προπονητή Μιχάλ Μάσεκ και της αθλήτριας Μόνι Πότοκαρ μετά την επικράτηση με 0-3 επί του ΑΟΦ Πορφύρα στην πρεμιέρα της Volley League 2020-2021.

Μιχάλ Μάσεκ:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που πήραμε την νίκη στην πρεμιέρα της νέας αγωνιστικής περιόδου, όπως ακριβώς είχαμε σχεδιάσει και να πάρουμε το τρίποντο! Η αρχή του αγώνα ήταν δύσκολη για όλη την ομάδα, δεν μπορούσαμε να βρούμε σωστό ρυθμό στην επίθεση, αλλά το καλό μπλοκ και το καλό σερβίς μας έσωσαν στα δύο πρώτα σετ. Στο τρίτο σετ, βρήκαμε ρυθμό και δημιουργήσαμε τις δικές μας καλές συνθήκες παιχνιδιού, ωστόσο, αυτό πάντα είναι αναμενόμενο στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος να επικρατεί άγχος και νευρικότητα! Είμαι πολύ χαρούμενος με το αποτέλεσμα, αν και ήταν φανερό ότι στην επίθεση δεν μπορούσαμε να βρούμε τον ρυθμό που θα θέλαμε, αλλά θα δουλέψουμε πάνω σε αυτό. Παίξαμε καλά και στα τρία σετ, πήραμε το τρίποντο και πλέον προετοιμαζόμαστε για το επόμενο παιχνίδι».

Μόνικα Πότοκαρ:

«Το παιχνίδι ήταν καλό, ξεκινήσαμε στην αρχή λίγο νευρικά, πράγμα που οφείλεται σε μεγάλο βαθμό και στη μεγάλη αγωνιστική απραξία λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού. Στο δεύτερο σετ τα πήγαμε καλά και στο τρίτο σετ δείξαμε τον πραγματικό μας εαυτό, βρήκαμε ρυθμό και παίξαμε πολύ καλά! Το σημαντικό είναι το τελικό αποτέλεσμα και ότι επιστρέφουμε με το τρίποντο!».
 

Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ


Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter