Φίλιππος Βέροιας-ΠΑΟΚ

paok
Κατηγορία: Χάντμπολ Ανδρών

Για την 6η αγωνιστική της Handball Premier, ο ΠΑΟΚ ταξιδεύει στην Βέροια, για να αντιμετωπίσει την Κυριακή 18 Οκτωβρίου και ώρα 13:00, στο Φιλίππειο Γυμναστήριο, τον τοπικό Φίλιππο. 

Ο Δικέφαλος μετά την άνετη επικράτηση του επί του Φαίακα Κέρκυρας στην Θεσσαλονίκη, συνεχίζει τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις με υψηλή ψυχολογία, γνωρίζοντας παράλληλα ότι η αποστολή στην Βέροια είναι απαιτητική. 

Απέναντι του, ο Φίλιππος Βέροιας, ο οποίος άφησε πίσω του την ήττα της «πρεμιέρας» από την Δράμα 86', συνεχίζοντας αήττητος στις επόμενες τρεις αγωνιστικές με δύο νίκες και μία ισοπαλία. Βρίσκεται στην τρίτη θέση του Β' Όμιλου έχοντας αγώνα λιγότερο. 

Ο Παναγιώτης Γούσιος ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το παιχνίδι κόντρα στον Φίλιππο Βέροιας χωρίς προβλήματα, με τον Έλληνα τεχνικό να έχει στη διάθεση του όλους τους παίκτες του ρόστερ. 

Την αναμέτρηση θα έχετε ευκαιρία να την παρακολουθήσετε μέσω της κρατικής τηλεόρασης και πιο συγκεκριμένα μέσα από το κανάλι «ΕΡΤSports HD». 

Για το παιχνίδι κόντρα στον Φίλιππο Βέροιας, ο αθλητής Λευτέρης Σεϊρεκίδης δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είναι ένας αγώνας που θέλει προσοχή, διότι ο Φίλιππος είναι σε ανοδική πορεία και έχει δείξει ένα καλό πρόσωπο. Εμείς από την πλευρά μας θέλουμε να συνεχίσουμε το νικηφόρο σερί μας, πιάνοντας παράλληλα και μία πολύ καλή απόδοση. Η ομάδα, μέρα με τη μέρα αποκτά την δυναμική και την χημεία που χρειάζεται για να φέρνει εις πέρας τέτοιου είδους αναμετρήσεις».

Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2020
6η αγωνιστική, Handball Premier
Φιλίππειο Γυμναστήριο Βέροιας
13:00, Φίλιππος Βέροιας-ΠΑΟΚ (ΕΡΤSports HD)