Αναχώρησε για Μάλτα ο ΠΑΟΚ Matecο (pics)

paok
Κατηγορία: Χάντμπολ Γυναικών

Αναχώρησε με προορισμό την Μάλτα, το τμήμα χάντμπολ γυναικών, ΠΑΟΚ Mateco, προκειμένου να αγωνιστεί στους διπλούς αγώνες κόντρα στην Kavallieri RS3, στο πλαίσιο του Round 3 του EHF European Cup. 

Τα κορίτσια του Δικεφάλου, ξεκίνησαν νωρίς το πρωί από το Αεροδρόμιο Μακεδονία με προορισμό την Αθήνα, και από την πρωτεύουσα της Ελλάδας με προορισμό την Μάλτα. 

Η αποστολή του ΠΑΟΚ Mateco δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα πριν ή κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, με τον έφορο, κ. Δημήτρη Χασεκίδη, το τεχνικό τιμ και τις παίκτριες να δίνουν κανονικά το παρών, αφού τα covid test που πραγματοποιήθηκαν πριν το ταξίδι βγήκαν όλα αρνητικά. 

Στα αξιοσημείωτα, στο ταμπλό αναχωρήσεων στο «Ελευθέριος Βενιζέλος», κάτω από τον αριθμό της πτήσης και τον προορισμό, περνούσε μήνυμα που έγραφε «PAOKARA PROKRISI». 

Ο ΠΑΟΚ Mateco, αναμένεται να φτάσει στην Μάλτα στις 14:00 (ώρα Ελλάδος), και αφού χαλαρώσει από την... ταλαιπωρία του ταξιδιού, θα μεταβεί στο γήπεδο των δύο αναμετρήσεων προκειμένου να πραγματοποιήσει την πρώτη του προπόνηση. Η τελευταία προπόνηση πριν τον πρώτο αγώνα θα πραγματοποιηθεί το πρωί της Παρασκευής 20 Νοεμβρίου, η οποία θα έχει χαρακτήρα... ξεμουδιάσματος. 
 

Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ


Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter