Η Ευρώπη μας καλεί! Kavallieri RS2-ΠΑΟΚ Mateco

paok
Κατηγορία: Χάντμπολ Γυναικών

Ώρα Ευρώπης! Για το Game 1 του Round 3 του EHF European Cup, ο ΠΑΟΚ Mateco αντιμετωπίζει την Παρασκευή 20 Νοεμβρίου και ώρα 19:00, στο KMS University Sports Hall, την Kavallieri RS2 από τη Μάλτα. 

Ο Δικέφαλος θα δώσει το 17ο παιχνίδι του σε ευρωπαϊκή διοργάνωση, θέλοντας να κάνει σημαντικό πρώτο βήμα πρόκρισης ενόψει της ρεβάνς της Κυριακής στο ίδιο γήπεδο. 

Απέναντι του, βρίσκει την «πρωτάρα» σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις Kavallieri RS2, μία ομάδα η οποία αποτελείται σε πλειοψηφία από παίκτριες οι οποίες κατάγονται από την Μάλτα. 

Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ Mateco ολοκληρώθηκε δίχως πρόβλημα, και έτσι όλες οι παίκτριες είναι στη διάθεση του τεχνικού τιμ. 

Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί μέσω της επίσημης σελίδας της Kavallieri RS2 στο Facebook (Kavallieri Handball Club), ενώ παράλληλα και στο επίσημο κανάλι στο YouTube (Kavallieri Handball). 

Ευχή της «Μάνας» του Συλλόγου, τα κορίτσια του Δικεφάλου να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό, και με σύμμαχο το πάθος και την αδιαμφισβήτητη ποιότητα που έχουν, να κάνουν ένα μεγαλοπρεπή βήμα πρόκρισης. 

Για το Game 1 κόντρα στην Kavallieri RS2, ο προπονητής του ΠΑΟΚ Mateco, Δημήτρης Πελεκίδης, δήλωσε στο acpaok.gr:

«Έφτασε λοιπόν η μέρα της συμμετοχής της ομάδας στο EHF Cup. Επί της ουσίας το αυριανό παιχνίδι είναι το πρώτο από τα δύο ημίχρονα. Παρόλο που η προετοιμασία της ομάδας δεν έγινε στον βαθμό που θα θέλαμε, υπάρχει στην ομάδα διάχυτη αισιοδοξία και ενθουσιασμός για το αυριανό παιχνίδι. Η πρόκριση στην επόμενη φάση είναι ο στόχος, και θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να το πετύχουμε. Για να επιτευχθεί αυτό αύριο, θα παίξει μεγάλο ρόλο η διαχείριση του ρυθμού. Η ομάδα έχει την εμπειρία να διαχειριστεί τέτοια παιχνίδια ειδικών καταστάσεων, και στο τέλος της ημέρας να πετύχει τον στόχο της, που δεν είναι άλλος από την πολυπόθητη πρόκριση».

Με τη σειρά της, η αθλήτρια του ΠΑΟΚ Mateco, Βάσια Γκάτζιου, δήλωσε στο acpaok.gr:

«Κάτω από αυτές τις ιδιαίτερες συνθήκες που βιώνουμε, καταφέραμε να πραγματοποιήσουμε το ταξίδι μας στη Μάλτα με σκοπό να αγωνιστούμε σε δύο παιχνίδι κόντρα στην Kavallieri RS2. Δεν γνωρίζουμε πολλά για την ομάδα που θα αντιμετωπίσουμε, έχουμε προετοιμαστεί όσο καλύτερα μπορούμε, δεδομένου των συνθηκών, προσπαθώντας να διεκδικήσουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα». 

ΠΑΜΕ ΠΑΟΚΑΡΑ! ΠΑΜΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!

Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2020
Round 3, EHF European Cup
KMS University Sports Hall 
19:00, Kavallieri RS2-ΠΑΟΚ Mateco (Live Stream, Facebook: Kavallieri Handball Club, YouTube: Kavallieri Handball)