Με το μυαλό μόνο στην Bjelovar

paok
Κατηγορία: Χάντμπολ Γυναικών

Συνεχίζεται η προετοιμασία του τμήματος χάντμπολ γυναικών, ΠΑΟΚ Mateco, ενόψει των διπλών αγώνων για την φάση των «16» του EHF European Cup, απέναντι στην κροατική Bjelovar.

Ο Δικέφαλος, όντας ο μοναδικός εκπρόσωπος του ελληνικού γυναικείου χάντμπολ σε ευρωπαϊκή διοργάνωση, προετοιμάζεται πυρετωδώς προκειμένου να εμφανιστεί όσο το δυνατόν πιο έτοιμος στις δύο αναμετρήσεις.

Στην προπόνηση της Τρίτης (8/12), η Αγνή Ζυγούρα αποχαιρέτησε τις συμπαίκτριες της, ενώ και εκείνες με την σειρά τους μαζί με το τεχνικό τιμ και τον έφορο, κ. Δημήτρη Χασεκίδη, ευχήθηκαν στην Ελληνίδα πλεϊμέικερ καλή επιτυχία.

Το πρόγραμμα των προπονήσεων περιλαμβάνει αρκετή βίντεο-ανάλυση του αντιπάλου, βελτίωση του physical conditioning και τακτική στο αμυντικό και επιθετικό κομμάτι.

Η Marija Nikolic αντιμετωπίζει ένα μυϊκό πρόβλημα στο γαστροκνήμιο, και προπονείται ατομικά. Ο τραυματισμός δεν εμπνέει ανησυχία στο τεχνικό τιμ, το οποίο είναι σίγουρο ότι στα παιχνίδια κόντρα στην Bjelovar, η πίβοτ του ΠΑΟΚ Mateco θα είναι απολύτως έτοιμη.

 

Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ


Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter