Σ. Φιλίππου: «Να εμφανιστεί έτοιμη η ομάδα...»

paok
Κατηγορία: Ποδόσφαιρο Γυναικών
Ο προπονητής της ομάδας ποδοσφαίρου γυναικών του ΠΑΟΚ, Σπύρος Φιλίππου, μίλησε στο acpaok.gr, για την επιστροφή της ομάδας στις προπονήσεις μετά την πολύμηνη αποχή από την αθλητική δραστηριότητα:
 
«Μετά από μια πολύ δύσκολη, μεγάλη και περίεργη χρονική περίοδο, επιτράπηκε επιτέλους η επιστροφή στις προπονήσεις και στο ποδόσφαιρο γυναικών. Είμαστε τυχεροί που βρισκόμαστε σε ένα Σύλλογο που μας εξασφάλισε την τήρηση του απαραίτητου υγειονομικού πρωτοκόλλου και καταφέραμε προχθές (26/2) να κάνουμε την πρώτη μας προπόνηση.

Τα συναισθήματα των ποδοσφαιριστριών μου ήταν χαρούμενα και προσωπικά είμαι ευχαριστημένος που τις είδα ξανά στο γήπεδο.Το πιο σημαντικό τώρα στην επανέναρξη είναι να τονώσουμε την ψυχολογία τους και με ασφάλεια να τις προσαρμόσουμε σε ρυθμούς προπόνησης. Να αφήσουμε πίσω τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο αθλητισμός και η κοινωνία και ο καθένας μας από τον ρόλο του να δώσει τα μέγιστα ώστε η ομάδα στις 28 Μαρτίου να εμφανιστεί έτοιμη στην πιθανή έναρξη του πρωταθλήματος και να κατακτήσει τον τίτλο. Είναι αυτονόητο πως το χρονικό διάστημα που έχουμε είναι πολύ μικρό και οι κίνδυνοι είναι μεγάλοι, οπότε θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί όλοι».
 

Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ


Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter