ΠΑΟΚ Prima Holidays-Πανιώνιος

paok
Κατηγορία: Πόλο Ανδρών

Για την 12η αγωνιστική της Α1 Υδατοσφαίρισης ανδρών, ο ΠΑΟΚ Prima Holidays υποδέχεται την Τετάρτη 14 Απριλίου και ώρα 15:30 στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο, τον Πανιώνιο. 

Ο Δικέφαλος, μπαίνει στην τελική ευθεία της κανονικής διάρκειας, έχοντας δύο αγωνιστικές προκειμένου να κυνηγήσει την είσοδο του στα πλέι-οφ. Το παιχνίδι κόντρα στον Πανιώνιο μπορεί να χαρακτηριστεί και ως «τελικός» αφού όποια ομάδα κερδίσει θα κάνει αυτόματα μεγάλο βήμα για την πρώτη εξάδα. 

Απέναντι του, ο «ιστορικός», ο οποίος εκμεταλλευόμενος την έδρα του έχει καταφέρει να κρατηθεί στο πρώτο μισό του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας πέντε νίκες, όλες εντός έδρας. Παράλληλα δεν έχει πανηγυρίσει ακόμα εκτός έδρας νίκη, έχοντας έξι ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια. Την προηγούμενη αγωνιστική ηττήθηκε από την Βουλιαγμένη με 13-2. 

Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί αποκλειστικά από το AC PAOK TV.

Για το παιχνίδι κόντρα στον Πανιώνιο, ο Γιάννης Μαρινάγης δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Το παιχνίδι αυτό είναι τελικός για εμάς, είμαστε όλοι σε πολύ καλή κατάσταση και πανέτοιμοι να δώσουμε τα πάντα μέσα στο νερό. Ο Πανιώνιος είναι μία πολύ αξιοπρεπής ομάδας, αλλά για εμάς η νίκη σε αυτό το παιχνίδι είναι μονόδρομος για να διεκδικήσουμε μία θέση στην εξάδα».


 

Τετάρτη 14 Απριλίου 2021
12η αγωνιστική, Α1
Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο
15:30, ΠΑΟΚ Prima Holidays-Πανιώνιος (AC PAOK TV)