ΠΑΣ-άς με Γιάννινα...

paok
Κατηγορία: Μπάσκετ Γυναικών
Τέταρτη σερί νίκη για τον ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ, ο οποίος αντιμετώπισε τον ΠΑΣ Γιάννινα στο PAOK Sports Arena την Τετάρτη (14/04) για την 10η αγωνιστική της Α1 Μπάσκετ γυναικών, επικρατώντας με 76-60.

Στο πρώτο δεκάλεπτο, ο Δικέφαλος ήταν διαβασμένος και δεν δυσκολεύτηκε να πάρει τα ηνία του αγώνα από την αρχή. Με αποτελεσματική επίθεση και σφιχτή άμυνα ο ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ προηγήθηκε στην πρώτη περίοδο με 22-12.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο, οι «ασπρόμαυρες» συνέχισαν με τον ίδιο ρυθμό εκμεταλλευόμενες τον πλεονέκτημά του στην ρακέτα, με τις δύο ομάδες να παίρνουν την άγουσα για τα αποδυτήρια με τον Δικέφαλο να έχει προβάδισμα 13 πόντων, με το 41-28 να είναι το σκορ ημιχρόνου.

Στην επανάληψη, και το τρίτο δεκάλεπτο η ομάδα του Βασίλη Μασλαρινού συνέχισε το παιχνίδι όπως και στις δύο προηγούμενες περιόδους με την αντίπαλο να μην μπορεί να αντιδράσει στα αμυντικά πλάνα του Δικεφάλου, τα οποία του έδειναν την δυνατότητα να επιτεθεί με πλουλαρισμό. Το σκορ στο τρίτο δεκάλεπτο ανέβηκε στο 58-45.

Στο τέταρτο δεκάλεπτο, ο ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ, εξασφάλισε την νίκη, έκανε διατήρηση δυνάμεων με τον Βασίλη Μασλαρινό να δίνει τόπο στα νιατά, με τις νεαρές αθλήτριες της ομάδας να δοκιμάζονται σε ακόμη ένα παιχνίδι του πρωταθλήματος, παίρνοντας σημαντικά λεπτά συμμετοχής. Τελικό σκορ στο «Παλατάκι» 76-60.

Τα κορίτσια του Δικεφάλου με την ψυχολογία στα ύψη μπήκαν για την νίκη και κυριάρχησαν σε όλα τα μήκη και πλάτη του παρκέ, αποδίδοντας όμορφο και αποτελεσματικό μπάσκετ για ακόμη ένα παιχνίδι.

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για τον ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ, εκτός έδρας, με αντίπαλο την Δάφνη Αγίου Δημητρίου, την Κυριακή 18 Απριλίου.

ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ-ΠΑΣ Γιάννινα: 76-60

Δεκάλεπτα: 22-12, 41-28, 58-45, 76-60

ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ (Μασλαρινός): Ακλ 10(2), Μάγιο 27(3), Κιλαζίδου 4, Σύρρα, Κεσίδου. Τόλη Ε. 2, Τόλη Κ., Λέξα 3, Καρλάφτη 10(3), Γρηγορίου, Τσαβόνι 2, Μάντεν 18.