Υδραϊκός-ΠΑΟΚ Prima Holidays

paok
Κατηγορία: Πόλο Ανδρών

Για την 13η αγωνιστική της Α1 Υδατοσφαίρισης ανδρών, ο ΠΑΟΚ Prima Holidays ταξιδεύει στην Αθήνα προκειμένου να αντιμετωπίσει την Κυριακή 18 Απριλίου και ώρα 14:30, τον Υδραϊκό.

Στο τελευταίο παιχνίδι της κανονικής διάρκειας, ο Δικέφαλος έχει έναν αγώνα-τελικό για την είσοδο του στην εξάδα, η οποία θα τον οδηγήσει στα πλέι-οφ του πρωταθλήματος. Μετά τη μεγάλη νίκη επί του Πανιωνίου με 8-7, οι παίκτες του Θοδωρή Χατζηθεοδώρου έχουν το δικαίωμα να ονειρεύονται και να παλέψουν για τον τελικό στόχο. 

Απέναντι του, ο Υδραϊκός, ο οποίος μετά τη νίκη επί του Εθνικού Πειραιώς «κλείδωσε» την είσοδο του στην εξάδα, και μετά την ήττα από την Βουλιαγμένη έχασε την επαφή του με την τετράδα.

Για το παιχνίδι κόντρα στον Υδραϊκό, ο Φίλιπ Ραντόγιεβιτς δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Επικεντρωνόμαστε στο πιο σημαντικό παιχνίδι της σεζόν. Η ψυχολογία μας είναι στα ύψη, ενώ και ο προπονητής μας έχει προετοιμάσει κατάλληλα. Όταν ήρθα στον ΠΑΟΚ δήλωσα ότι στόχος είναι τα πλέι-οφ, και αυτό ήρθε η ώρα να κάνουμε πράξη. Είναι σημαντικό για όλη την ομάδα να δώσουμε την ψυχή μας στο νερό για τη νίκη κόντρα στον Υδραϊκό».
 

Κυριακή 18 Απριλίου 2021
13η αγωνιστική, Α1
Κολυμβητήριο Αλίμου
14:30, Υδραϊκός-ΠΑΟΚ Prima Holidays