Έτσι είναι αν έτσι νομίζετε...

paok
Κατηγορία: Ποδόσφαιρο Γυναικών
Σε έναν αγώνα που το σκορ έμεινε στο κατώτατο δυνατό επίπεδο με βάση την διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων και για το οποίο αμέσως μετά τη λήξη του ουδείς από την φιλοξενούμενη ομάδα αναφέρθηκε στην διαιτητική τριάδα, ήρθε η επίσημη σελίδα του γυναικείου τμήματος της ΑΕΛ 1964 να μας «φωτήσει» για τα διαιτητικά πεπραγμένα, προσπαθώντας ανεπιτυχώς να κάνουν τα ασπρόμαυρα βυσσινί, εκεί όπου είδαν τον διαιτητή του αγώνα να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα.

Δυστυχώς γι'αυτούς το ματς, υπήρχε σε ζωντανή μετάδοση από το AC PAOK TV, όπου το δρεπανηφόρο άρμα, που ακούει στο όνομα Νικόλ Ρουμπάνσκα, γλίτωσε την απευθείας κόκκινη κάρτα, στο δολοφονικό μαρκάρισμα επί της Μαρίας Πατερνά, στο οποίο της «έδωσε» το πόδι στο χέρι (52:30 στο βίντεο παρακάτω). Ενώ νωρίτερα, στο 5' χτυπάει την Σμιλίκοβιτς πισώπλατα, επειδή έχασε την διεκδίκηση της μπάλας (33:00 στο βίντεο παρακάτω).

Οι φιλοξενούμενοι βρέθηκαν να διαμαρτύρονται ακόμη και για την φάση της δεύτερης κάρτας της Σλοβάκας, η οποία είναι ο ορισμός της κίτρινης και με την κίτρινη μετά το δολοφονικό τάκλιν του πρώτου ημιχρόνου δικαίως πήρε την άγουσα για τα αποδυτήρια (1:37:45 στο βίντεο παρακάτω).

Ίσως δικαιολογείται η επικοινωνιακή στάση των φιλοξενουμένων, από το γεγονός ότι πρέπει να βρουν κάτι για να δικαιολογηθούν στους χρηματοδότες της ομάδας οι υπεύθυνοι του τμήματος, για την χθεσινή τους εμφάνιση, καθώς όπως και να το κάνουμε μια ομάδα υπήρχε χθες στο γήπεδο και αυτός ήταν ο ΠΑΟΚ. Με αυτή την τακτική υποβιβάζουν την προσπάθεια των δικών τους αθλητριών - ψάχνοντας φθηνές δικαιολογίες -.

«Ο καθένας δικαιούται να έχει την γνώμη του, δεν είμαστε συνήγοροι του διαιτητή του αγώνα. Αλλά όταν αυτή η γνώμη προσβάλει την προσπάθεια που κατέβαλαν οι αθλήτριες του ΠΑΟΚ μέσα στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου αναγκαζόμαστε να τοποθετηθούμε». Είπαν χαρακτηριστικά οι υπεύθυνοι του τμήματος.

Έτσι είναι αν έτσι νομίζετε...

Παραθέτουμε αυτούσιο το link του αγώνα χωρίς καμία «κοπτοραπτική»:


 

Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ


Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter