Δεν τα κατάφερε ο Δικέφαλος

paok
Κατηγορία: Πόλο Ανδρών
Στην ρεβάνς του «Ποσειδώνιου», στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης των play-offs της Α1 Υδατοσφαίρισης Ανδρών, ο ΠΑΟΚ Prima Holidays υποδέχτηκε την Παρασκευή 23 Απριλίου, τον Απόλλωνα Σμύρνης, από τον οποίο και ηττήθηκε με 6-18.

Στο πρώτο οκτάλεπτο, ο Δικέφαλος περιόρισε στις πρώτες στιγμές του αγώνα τον αντίπαλό του, χωρίς ομώς να γίνει αποτελεσματικός στο επιθετικό τρίτο. Το τέλος της πρώτη περιόδου βρήκε τον Δικέφαλο να υπολείπεται τριών τερμάτων.

Στο δεύτερο οκτάλεπτο, οι ομάδες έκαναν βεβιασμένες κινήσεις, ήταν φλύαρες στην επίθεση, με τις άμυνες να είναι σφυχτές και τους τερματοφύλακες να έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο. Στο δεύτερο μισό της περιόδου ο Δικέφαλος βρήκε δύο τέρματα με τον αρχηγό του, Νίκο Σαρησάββα να τελειώνει ιδανικά τις ευκαιρίες που του δόθηκαν, με σκορ ημιχρόνου το 2-7.
 
Στην επανάληψη και το τρίτο οκτάλεπτο, το ματς άνοιξε, και η συχνότητα σκοραρίσματος αυξήθηκε, με τον ΠΑΟΚ να βρίσκει και αυτός επιθετικές λύσεις, με τον Ραντόγεβιτς και τον Προσινικλή να βάζουν τα ονόματά τους στον πίνακα των σκόρερς, 6-13.

Στο τέταρτο οκτάλεπτο, οι «ασπρόμαυροι» έμειναν από δυναμείς και ψυχολογία και έχασαν τον έλεγχο της αναμέτρησης με τους φιλοξενούμενους να ανοίγουν την διαφορά με τελικό σκορ του αγώνα το 6-18.

Στο δια ταύτα, οι «ασπρόμαυροι» είχαν ένα επιθετικά άγονο πρώτο οκτάλεπτο, γεγονός που τους έκανε να κυνηγάνε το σκορ καθόλη την διάρκεια του αγώνα. Παρόλα αυτά, η ομάδα προσπάθησε να γίνει ανταγωνιστική και έβαλε δύσκολα στους φιλοξενούμενους, παλεύοντας κάθε φάση της αναμέτρησης.
 
Ο ΠΑΟΚ Prima Holidays, περιμένει να μάθει τον αντίπαλο, τον οποίο θα αντιμετωπίσει για την 5η θέση του πρωταθλήματος, αναμένοντας το αποτέλεσμα του ζευγαριού, Υδραϊκός-Περιστέρι.

Τα οκτάλεπτα: 0-3, 2-4, 4-6, 0-5.

ΠΑΟΚ Prima Holidays (Θοδωρής Χατζηθεοδώρου): Σιορδίλης, Σαρησάββας 2, Ραντόγεβιτς 2, Προσινικλής Ν. 1, Μαρινάγης, Κεχαλάρης, Γιαννόπουλος 1, Σγουρίδης, Παπάκος, Προσινικλής Π., Ράντονιτς, Νάνος.