Το καθήκον του στην Δράμα ο ΠΑΟΚ

paok
Κατηγορία: Ποδόσφαιρο Γυναικών
Ταξίδι στη Δράμα και δεύτερη νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια είχε το πρόγραμμα για τον ΠΑΟΚ, ο οποίος φιλοξενήθηκε την Κυριακή 25 Απριλίου στο γήπεδο Αδριανής από την Δόξα 2016, την οποία και κέρδισε με 0-3.

Ο ΠΑΟΚ παρατάχθηκε στο γήπεδο με αρχική σύνθεση τις: Νάση, Καραπέτσα, Σμιλίκοβιτς, Γκάτσου, Μήτκου, Πατερνά, Κακαμπούκη, Στράντζαλη, Βαρδαλή, Σπυριδωνίδου και Πούλιου.

Ο Δικέφαλος ξεκίνησε δυνατά και ευτύχησε να σκοράρει στην πρώτη του ευκαιρία με την Μήτκου με σέντρα να βρίσκει την Σπυριδωνίδου κι αυτή με ωραία κεφάλια να ανοίγει το σκορ στο 12ο λεπτό.

Στη συνέχεια, η ασπρόμαυρη κυριαρχία δεν σταμάτησε με την Βαρδαλή να σημαδεύει το δοκάρι από την άσπρη βούλα στο 18'.

Η Μήτκου στο 29ο λεπτό εκμεταλλεύτηκε την λάθος εκτίμηση της άμυνας των νεοφώτιστων και με ψηλοκρεμαστό σουτ από την αριστερή πλευρά της περιοχής έστειλε την μπάλα στο δεξί "Γ" της εστίας.

Στο 35' ήταν η σειρά της Κακαμπούκη να δοκιμάσει την τύχη της από τα έντεκα βήματα με την Γαβριηλίδου να αποκρούει και το 0-2 να παραμένει μέχρι το τέλος του ημιχρόνου. Στην επανάληψη, ο ΠΑΟΚ συνέχισε να κυριαρχεί και να δημιουργεί φάσεις.

Στο 57' η Πούλιου βρήκε εκτός θέσης την Γαβριηλίδου και με ένα έξυπνο "chip shot" έγραψε το 0-3. Στην συνέχεια, οι οικοδεσπότριες κλείστηκαν στην άμυνά τους και κράτησαν τον Δικέφαλο μακριά απ'την εστία τους με το 0-3 να παραμένει ως το σφύριγμα της λήξης.

Συμπερασματικά, ο ΠΑΟΚ έδειξε την ανωτερότητα στον αγωνιστικό χώρο για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι, δείχνοντας βελτίωση στο δημιουργικό και το αμυντικό κομμάτι, κάτι που αποτελεί απόρροια του επιπλέον χρόνου που πέρασαν ο νέος προπονητής και οι αθλήτριές του.

Επόμενη αγωνιστική υποχρεώση για την ομάδα του Πέριτσα Κρστιτς, εντός έδρας, την Μεγάλη Τετάρτη (28/4) με αντίπαλο τα Τρίκαλα.

Ημίχρονο: 0-2

Τελικό: 0-3

Σκόρερς: 12' Σπυριδωνίδου, 29' Μήτκου, 57' Πούλιου

ΠΑΟΚ (Πέριτσα Κρστιτς) : Νάση, Καραπέτσα, Σμιλίκοβιτς, Γκάτσου, Μήτκου, Πατερνά (46' Δοϊρανλή), Κακαμπούκη, Στράντζαλη, Βαρδαλή, Σπυριδωνίδου (50' Πίτσιου), Πούλιου