Κέρδισε και εδραιώθηκε στην πρώτη θέση

paok
Κατηγορία: Ποδόσφαιρο Γυναικών
Την τέταρτή τους νίκη βρήκαν οι "ισόβιες πρωταθλήτριες", απέναντι στον Αγροτικό Αστέρα Ευόσμου, στο "Δημήτριος Κοντικάκης" με 0-3. 
 
Ο ΠΑΟΚ παρατάχθηκε στο γήπεδο με αρχική σύνθεση τις: Παπακωνσταντίνου, Σμίλκοβιτς, Γκάτσου, Καραπέτσα, Μήτκου, Πίτσιου, Στράντζαλη, Κακαμπούκη, Βαρδαλή, Σπυριδωνίδου και Πούλιου. 
 
Τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης ήταν αναγνωριστικά με τις δύο ομάδες να μην παίρνουν ιδιαίτερα ρίσκα. Στο 15ο λεπτό ο Δικέφαλος άνοιξε το σκορ με την Καραπέτσα να κερδίζει μια κεφαλιά, να βρίσκει την Σπυριδωνίδου σε θέση τετ-α-τετ, με την Ελληνίδα διεθνή να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα. 
 
Μετά το γκολ, ο ΠΑΟΚ δεν απειλήθηκε, ενώ είχε ευκαιρίες με την Πούλιου και την Βαρδαλή. Στο 42ο λεπτό η άμυνα του Αγροτικού δεν κατάφερε να διώξει πειστικά με την Μήτκου να παίρνει το rebound για το 0-2,το οποίο ήταν και το σκορ ημιχρόνου.
 
Στην επανάληψη, η ομάδα του Πέριτσα Κρστιτς έψαξε και τρίτο τέρμα με την σέντρα-σουτ της Μήτκου να μην βρίσκει εστία και την Κακαμπούκη να μην μπορεί να επωφεληθεί. 

Με την Πατερνά να περνάει στο παιχνίδι και να κερδίζει ένα κόρνερ με την εκρηκτικότητά της ο Δικέδαλος βρήκε και τρίτο γκολ με την Μήτκου να στέλνει συστημένη την μπάλα στο κεφάλι της Σπυριδωνίδου για το 0-3.

Στα τελευταία λεπτά τις αναμέτρησεις οι ασπρόμαυρες έψαξαν και τέταρτο γκολ, χωρίς όμως να το καταφέρουν, με το 0-3 να παραμένει μέχρι το τελικό σφύριγμα. 
 
Συμπερασματικά, ο ΠΑΟΚ πήρε άριστα στον αγωνιστικό χώρο, βγάζοντας στο χορτάρι τα ποιοτικά του χαρακτηριστικά και την μαχητικότητά του. Πήρε τους τρεις βαθμούς της νίκης και εδραιώθηκε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. 
 
Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για τον ΠΑΟΚ, στις 9 Μαΐου και ώρα 17:00, εντός έδρας κόντρα στον ΓΠΟ Γιάννινα, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής.
 
Ημίχρονο: 0-2
 
Τελικό: 0-3
 
Σκόρερς: Σπυριδωνίδου 2, Μήτκου
 
ΠΑΟΚ (Πέριτσα Κρστιτς): Παπακωνσταντίνου, Σμίλικοβιτς, Γκάτσου, Καραπέτσα, Μήτκου, Πίτσιου (78' Πατερνά), Στράντζαλη, Κακαμπούκη, Βαρδαλή, Σπυριδωνίδου, Πούλιου