Η μεικτή ζώνη του Αγροτικός Αστέρας - ΠΑΟΚ

paok
Κατηγορία: Ποδόσφαιρο Γυναικών
Οι δηλώσεις του βοηθού προπονητή Γιώργου Αποστολίδη και της αθλήτριας Μιλιάνα Σμιλίκοβιτς μετά την επικράτηση επί του Αγροτικού Αστέρα με 0-3 σκορ.

Γιώργος Αποστολίδης:

"Εμείς ήρθαμε να κάνουμε τη δουλειά μας για ένα ακόμη παιχνίδι. Μπήκαμε πολύ δυνατά, ήμασταν πολύ συγκεντρωμένοι, προετοιμαστήκαμε κατάλληλα όλες τις προηγούμενες ημέρες και τα κορίτσια ακολούθησαν πιστά τις οδηγίες του προπονητή. Βάλαμε τρία γκολ, αν και θα μπορούσαμε να πετύχουμε και περισσότερα τέρματα, με τη συνέχεια να φαίνεται πολύ καλή για εμάς! Με υπομονή, πίστη και ταπεινότητα, προχωράμε για να πετύχουμε τον στόχο μας, που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Βέβαια, η ομάδα έχει περιθώρια περαιτέρω βελτίωσης, κάτι που οφείλεται στο γεγονός ότι όλες οι αθλήτριες είναι υψηλού επιπέδου και μπορούν να εξελιχθούν πάρα πολύ. Η δουλειά που γίνεται είναι μεγάλη και είμαι σίγουρος ότι τα αποτελέσματα θα φανούν γρήγορα μέσα στο γήπεδο. Μεταξύ όλων των άλλων, οι προπονήσεις μας είναι βασισμένες στην εξέλιξη, στην ταχύτητα και τον ρυθμό μας μέσα στο παιχνίδι, στοιχεία που θα μας βοηθήσουν να προχωρήσουμε και να κάνουμε το βήμα παραπάνω και στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις".

Μιλιάνα Σμιλίκοβιτς:

"Ήταν ένα απαιτητικό παιχνίδι, ο αντίπαλός μας είχε καλή εμφάνιση και παρουσία μέσα στο γήπεδο και θέλω να πω συγχαρητήρια για την προσπάθειά του. Ωστόσο, εμείς μπήκαμε στο παιχνίδι με αέρα νικητή, ήμασταν δυνατοί τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση, όπου και καταφέραμε να σκοράρουμε και να φτάσουμε στη νίκη. Πιστεύω ότι το σημερινό παιχνίδι ήταν το καλύτερό μας, αλλά θέλουμε συνέχεια να βελτιωνόμαστε και, με τη βοήθεια του νέου προπονητή και του νέου συστήματος, να εμφανιζόμαστε όλο και πιο ανταγωνιστικοί και τελικά να φτάσουμε στο στόχο μας, την κατάκτηση του πρωταθλήματος!". 
 

Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ


Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter