Η ομιλία της Ένωσις Ομογενών εκ Κωνσταντινουπόλεως Β.Ε. μέσω του acpaok.gr

paok
Κατηγορία: Α.Σ. ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ ως προσφυγικό Σωματείο και τιμώντας την μαύρη επέτειο της Άλωσης της Πόλης, 29 Μαΐου 1453, δίνει την ευκαιρία στους φίλους του Συλλόγου, να παρακολουθήσουν την διαδικτυακή εκδήλωση που διοργανώνει η Ένωσις Ομογενών εκ Κωνσταντινουπόλεως Βορείου Ελλάδος με ομιλήτρια την καθηγήτρια κ. Αναστασία Βακαλούδη και θέμα «Η Άλωση της Βασιλεύουσας» μέσω του καναλιού της ένωσης στο You Tube.

Σχετικά με την ομιλία, ο Πρόεδρος της Ένωσις Ομογενών εκ Κωνσταντινουπόλεως Βορείου Ελλάδος, κ. Πολύβιος Στράντζαλης, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου acpaok.gr:

«Η Ένωση μας ιδρύθηκε το 1970, δραστηριοποιείται εδώ και 50 χρόνια. Σε όλες τις επετείους που αφορούν την Κωνσταντινούπολη πραγματοποιούμε πολλές δραστηριότητες. Υπάρχει τμήμα κυριών, τμήμα νέων, βιβλιοθήκη η οποία μπορεί να βοηθήσει ερευνητές που ασχολούνται με την Κωνσταντινούπολη. Τα τελευταία χρόνια πραγματοποιεί κύκλους διαλέξεων με θέματα που αφορούν την Κωνσταντινούπολη, συγκεντρώνοντας μεγάλη επιτυχία. Από πέρσι ξεκινήσαμε την συνεργασία μας με τον ΠΑΟΚ, και όταν υπάρχουν δράσεις που αφορούν την Άλωση της Πόλης, αναμεταδίδει μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του την εκδήλωση που διοργανώνουμε.

Είμαστε χαρούμενοι που συνεργαζόμαστε με τον ΠΑΟΚ, γιατί μέσω της αναπαραγωγής στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, ο κόσμος του ΠΑΟΚ θα έχει την δυνατότητα να την παρακολουθήσει. Ο ΠΑΟΚ είναι προσφυγικό Σωματείο, ιδρύθηκε από τους Κωνσταντινουπολίτες, και είμαστε χαρούμενοι και ευτυχισμένοι για αυτή την αναπαραγωγή.

Ομιλήτρια της εκδήλωσης θα είναι η ομότιμη καθηγήτρια βυζαντινής ιστορίας του, κ. Αναστασία Βακαλούδη, η οποία θα μιλήσει με θέμα την Άλωση της Βασιλεύουσας. Η μετάδοση της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί στις 29 Μαΐου και ώρα 18:00.

Ο ΠΑΟΚ είναι η αγάπη μας, πρόκειται για προσφυγικό Σωματείο, είμαστε χαρούμενοι και ευτυχισμένοι με τις επιτυχίες του. Την φετινή χρονιά μας χάρισε το κύπελλο. Είμαστε ΠΑΟΚτσήδες. Για την Ένωση μας η συνεργασία με τον ΠΑΟΚ αποτελεί μεγάλη τιμή και χαρά. Επιθυμούμε σε μελλοντικές συνεργασίες με τον ΠΑΟΚ».


Ευχαριστούμε την Ένωση Ομογενών εκ Κωνσταντινουπόλεως Βορείου Ελλάδος και ιδιαίτερα τον Πρόεδρο κ. Πολύβιο Στράντζαλη για την παροχή της δυνατότητας να παρακολουθήσουμε την διάλεξη.


 


Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ


Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter