«ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΚΥΠΕΛΛΟ, ΣΤΟΝ ΠΥΡΓΟ ΤΟΝ ΛΕΥΚΟ!»

paok
Κατηγορία: Χάντμπολ Γυναικών

Για το Game 2 των τελικών της Α1 Χάντμπολ Γυναικών, ο ΠΑΟΚ Mateco ταξιδεύει στη Βέροια, προκειμένου να αντιμετωπίσει την Κυριακή 27 Ιουνίου και ώρα 18:00 στο Φιλίππειο Γυμναστήριο, την τοπική Βέροια 17.

Ο ΠΑΟΚ Mateco, μετά το 1-0 στο Σπίτι του Χάντμπολ με 32-18, βρίσκεται μία "ανάσα" από το τρίτο σερί πρωτάθλημά του, και τέταρτο στην ιστορία του τμήματος.

Απέναντι του, η Βέροια 17, η οποία βρέθηκε για πρώτη φορά σε τελικό πρωταθλήματος, και θα προσπαθήσει με την σειρά της να πάει τις "μάχες" των τελικών σε τρίτο παιχνίδι. 

Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας της ΕΡΤ, ERTFLIX. 

Για το παιχνίδι κόντρα στη Βέροια 17, οι αθλήτριες του ΠΑΟΚ Mateco, Μαρία Χατζηπαρασίδου και Βάσια Γκάτζιου, δήλωσαν στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

Μαρία Χατζηπαρασίδου:

«Το αυριανό παιχνίδι είναι τελείως διαφορετικό από όσα παιχνίδια έχουμε κάνει αντιμέτωπες με την ομάδα της Βέροιας 17. Σαν ΠΑΟΚ Mateco, είμαστε έτοιμες για έναν ακόμα τελικό, έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα όλο το χρόνο, και θα αγωνιστούμε για να καταχτήσουμε το τρίτο σερί πρωτάθλημα».

Βάσια Γκάτζιου:

«Ήρθε η ώρα του δεύτερου τελικού με την ομάδα της Βέροια 17. Θα μείνουμε πιστές στο πλάνο μας, έχοντας την πειθαρχία και την υπομονή που είχαμε και στον πρώτο τελικό. Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς, γιατί είμαστε ένα βήμα πριν τον μεγάλο μας στόχο, το πρωτάθλημα. Θα τα δώσουμε όλα για την πολυπόθητη νίκη».


«ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΚΥΠΕΛΛΟ, ΣΤΟΝ ΠΥΡΓΟ ΤΟΝ ΛΕΥΚΟ!»

Κυριακή 27 Ιουνίου 2021
Τελικοί 2ος αγώνας, Α1
Φιλίππειο Γυμναστήριο
18:00, Βέροια 2017- ΠΑΟΚ Mateco (ΕΡΤFLIX)