Δυναμώνει την περιφέρεια του με τον ταλαντούχο Δημήτρη Τριανταφυλλίδη ο ΠΑΟΚ!

paok
Κατηγορία: Χάντμπολ Ανδρών

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

Θεσσαλονίκη, 08/08/2021


Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα χάντμπολ ανδρών, ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας με τον αθλητή, Δημήτρη Τριανταφυλλίδη, για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022. 

Γεννημένος στις 14/05/1999, ο Δημήτρης Τριανταφυλλίδης αγωνίζεται ως αριστερός ίντερ και έχει ύψος 195cm. 

Ξεκίνησε την καριέρα του τη σεζόν 2016-17 από τον Φίλιππο Βέροιας, στον οποίο παρέμεινε μέχρι και το 2019, παίρνοντας τις πρώτες του συμμετοχές στην Handball Premier. 

Η σεζόν 2019-20, τον βρήκε στην Θεσσαλονίκη με την φανέλα της ΑΕΣΧ Πυλαίας. 

Την περσινή αγωνιστική περίοδο επέστρεψε και πάλι στον Φίλιππο Βέροιας, στον οποίο κατάφερε να ξεχωρίσει με τις εμφανίσεις. 

Είναι διεθνής με τις Εθνικές Ομάδες Εφήβων και Νέων της χώρας μας, καθώς θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της γενιάς του. 

Για την έναρξη συνεργασίας του με τον ΠΑΟΚ, ο Δημήτρης Τριανταφυλλίδης, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στην οικογένεια του ΠΑΟΚ. Είναι ένας Σύλλογος με ιστορία, ο οποίος καταφέρνει να πρωταγωνιστεί επί σειρά πολλών ετών. Οι στόχοι της ομάδας συμβαδίζουν με τους δικούς μου και θα βοηθήσω τα μέγιστα ώστε να επιτευχθούν. Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο κ. Αθανάσιο Κατσαρή, τον έφορο, Δημήτρη Χασεκίδη και τον προπονητή, Παναγιώτη Γούσιο για την εμπιστοσύνη τους. Οι συνθήκες που αγωνιστήκαμε την περσινή σεζόν δεν ήταν οι κατάλληλες λόγω των συνθηκών της πανδημίας. Ευελπιστώ να έχουμε μία γεμάτη χρονιά με υγεία, επιτυχίες και γεμάτα γήπεδα. Θα είναι πολύ σημαντικό για εμάς να έχουμε κοντά μας τον κόσμο του ΠΑΟΚ. Οι φίλαθλοι είναι ένας ενεργός συντελεστής και τον χρειαζόμαστε δίπλα μας».

Καλώς ήρθες Δημήτρη!


ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ
ΟΜΙΛΟΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ