Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ-Τρίκαλα Θεόνη

paok
Κατηγορία: Ποδόσφαιρο Γυναικών

Οι δηλώσεις του προπονητή του ΠΑΟΚ, Λευτέρη Κανάτα, και της αθλήτριας, Νικολέτας Καλέση, μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ επί των Τρικάλων Θεόνη με 2-0, μέσω του acpaok.gr.

Λευτέρης Κανάτας:

«Να δώσουμε συγχαρητήρια στην ομάδα των Τρικάλων, μια ομάδα που παρατάχθηκε στον αγωνιστικό χώρο χωρίς σκοπιμότητες. Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, στο πρώτο ημίχρονο λειτούργησε σε ικανοποιητικό βαθμό η επιθετική συνεργασία αμυντικής και κεντρικής γραμμής, δημιουργώντας αρκετές προϋποθέσεις για γκολ από τον άξονα και από τις πλαγιές γραμμές, πετυχαίνοντας έτσι ένα γρήγορο γκολ, πήγαμε στα αποδυτήρια με περισσότερη ασφάλεια. Στο δεύτερο ημίχρονο πιέσαμε παραπάνω, αλλάζοντας και εσωτερικά κάποια πρόσωπα σε διαφορετικές θέσεις, με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν περισσότερες τελικές ευκαιρίες. Να ευχηθούμε καλή τύχη στην Εθνική Γυναικών και στην Εθνική Νεανίδων, και στα δικά μας κορίτσια του συλλόγου που εκπροσωπούν επάξια το Εθνόσημο. Με την νίκη».

Νικόλετα Καλέση:

«Αρχικά είμαστε πολύ χαρούμενες που καταφέραμε και πήραμε ακόμα τρεις πολύ σημαντικούς βαθμούς. Μπήκαμε από το πρώτο λεπτό δυνατά στο παιχνίδι, με αποτέλεσμα να έρθει το πρώτο γκολ. Αυτά που είχαμε δουλέψει στη προπόνηση τα βγάλαμε και στο γήπεδο, πράγμα που μας χαροποιεί πολύ. Συνεχίζουμε τη δουλειά για να έρθουν κι αλλά θετικά αποτελέσματα. Όσον αφορά το γκολ είμαι ιδιαίτερα χαρούμενη και ενθουσιασμένη που κατάφερα και βοήθησα την ομάδα μου να πετύχει ακόμα ένα τέρμα, και όπως είπα και πριν με δουλειά και επιμονή θα πετύχουμε τους στόχους μας».

 

Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ


Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter