ΠΑΟΚ ΣΤΑ ΕΥΚΟΛΑ... ΠΑΟΚΑΡΑ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ!

paok
Κατηγορία: Χάντμπολ Γυναικών
Σε ένα παιχνίδι που MVP ήταν η θεά τύχη μαζί με την αντίπαλο τερματοφύλακα ο ΠΑΟΚ REDLED έχασε την ευκαιρία του να γίνει Κυπελλούχος Ελλάδας 2018.

Όσον αφορά το σημερινό τελικό, ο Δικέφαλος στο πρώτο δεκάλεπτο έπαιξε εναντίον της αντίπαλης τερματοφύλακα Κεπεσίδου, η οποία έκανε τον αγώνα της ζωής της, κρατώντας την ομάδα μας στα 2 γκολ ενεργητικό, ενώ δε μας δόθηκε η ευκαιρία να τρέξουμε, εκδηλώνοντας σετ επιθέσεις.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο, ο ΠΑΟΚ γύρισε καλύτερα την μπάλα και με υπομονή στην επίθεση ισοφάρισε 6-6, ενώ προηγήθηκε στο 23’ 6-7 και αμέσως μετά 6-8, αλλά τελικά παρουσιάζοντας τα συμπτώματα του πρώτου δεκαλέπτου βρέθηκε να κλείνει το ημίχρονο, υπολειπόμενος 2 τερμάτων της αντιπάλου του (12-10).

Στο τέταρτο δεκάλεπτο ο ΠΑΟΚ πλήρωσε την επιθετική του δυστοκία ευρισκόμενος πίσω στο 40' λεπτό με 15-12.

Στο πέμπτο δεκάλεπτο ο ΠΑΟΚ ισοφάρησε 17-17, χάνοντας μάλιστα την ευκαιρία ακριβώς στο 50' να πάρει προβάδισμα στο σκορ με χαμένο πέναλτυ της Χατζηπαρασίδου η οποία μέχρι τότε είχε το απόλυτο 5/5 στις εκτελέσεις πέναλτυ.

Τελικά το παιχνίδι κρίθηκε στο τελευταίο κυριολεκτικά δευτερόλεπτο με ένα τυχερό-άτυχο γκολ στερώντας απο την ομάδα μας το Κύπελλο Ελλάδας. 

Σε κάθε περίπτωση ο Α.Σ. ΠΑΟΚ ευχαριστεί τους φιλάθλους που βρέθηκαν δίπλα στην ομάδα και υπόσχεται ότι η προσπάθεια συνεχίζεται...

ΠΑΟΚ REDLED – Ο.Φ.Ν.Ι.: 20-21

ΠΑΟΚ REDLED (Χρήστος Τζουβάρας): Σεραφίμοβα, Τσαουσίδου, Τσιομπάνου 2, Νούλα, Παναγιωτίδου, Γκάτζιου 1, Σελεμίδου, Ρόσκα, Μούρνου 4, Τζούρισιτς 1, Προκοπίδου, Νίκολιτς 3, Στοϊκόφσκα 2, Στρατάκη, Χατζηπαρασίδου 5, Μάστακα 2