ΠΑΟΚ-ΑΠΣ Φίλιππος Βέροιας

paok
Κατηγορία: Βόλεϊ Ανδρών

Για την 7η αγωνιστική της Volleyleague ανδρών, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου και ώρα 19:00, στο PAOK Sports Arena, τον ΑΠΣ Φίλιππο Βέροιας. 

Ο ΠΑΟΚ, μετά τη νίκη-πρόκριση επί της Όσιγιεκ με 0-3 στην Κροατία, επέκτεινε το αήττητο σερί του στους τέσσερις αγώνες, και παραμένει με ανεβασμένη ψυχολογία, εντός σε όλους τους στόχους στους οποίους έχει αγωνισθεί μέχρι στιγμής. Στην τελευταία «στροφή» του πρώτου γύρου στο πρωτάθλημα, οι «ασπρόμαυροι» αναζητούν μία νίκη, η οποία υπό προϋποθέσεις θα τους βάλει στην πρώτη δυάδα του βαθμολογικού πίνακα. 

Απέναντι του, ο ΑΠΣ Φίλιππος Βέροιας, ο οποίος μετά τη νίκη-ανάσα επί του ΟΦΗ με 0-3, γνώρισε δύο ήττες από Κηφισιά και Φοίνικα Σύρου, παραμένοντας στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα με 3 βαθμούς. 

Για την αναμέτρηση κόντρα στον ΑΠΣ Φίλιππο Βέροιας, ο Στέλιος Τζιουμάκας, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Ο Φίλιππος είναι μία μαχητική ομάδα, η οποία παρόλο τις αλλαγές που έχουν γίνει στο εσωτερικό, πιστεύω θα έρθει στην Θεσσαλονίκη με σκοπό να παίξουν στο 100%. Εμείς πρέπει να δείξουμε σοβαρότητα ώστε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς». 

Διευκρινήσεις σχετικά με τα εισιτήρια...

Οι τιμές των εισιτηρίων έχουν ως εξής:

Θύρες 3, 8, 13, 18: 5€

VIP: 10€

Σημεία Διάθεσης: 

Κυριακή 12 Δεκεμβρίου

Εκδοτήρια PAOK Sports Arena: 16:30-19:00


Για τους κατόχους διαρκείας, η είσοδος θα είναι ελεύθερη με την επίδειξη της κάρτας. 

Βάσει της ισχύουσας νομοθεσίας KYA3117/16.07.2021, ο κάτοχος εισιτηρίου θα πρέπει απαραιτήτως να φέρει την αστυνομική ταυτότητα ή οποιοδήποτε αποδεικτικό έγγραφο ταυτοποίησης καθώς και το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης από κορωνοϊό Covid-19 (έντυπη ή ηλεκτρονική μορφή).

Οι ανήλικοι άνω των δώδεκα (12) και έως δεκαεπτά (17) ετών θα πρέπει να προσκομίσουν PCR Test εντός εβδομήντα δύο (72) ωρών ή Rapid Test εντός σαράντα οκτώ (48) ωρών προ της διεξαγωγής του αγώνα, ενώ οι ανήλικοι έως και δώδεκα (12) ετών θα πρέπει να προσκομίσουν αρνητικό Self Test που έχει διενεργηθεί την ημέρα του αγώνα.

Διευκρινήσεις σχετικά με την είσοδο στο γήπεδο... 

Πρόσβαση στο VIP Parking του PAOK Sports Arena θα έχουν οι κάτοχοι VIP εισιτηρίων διαρκείας, καθώς και οι κάτοχοι VIP εισιτηρίου του παιχνιδιού. 

Η είσοδος για τους κατόχους VIP εισιτηρίου διαρκείας αλλά και VIP εισιτηρίου αγώνα, θα πραγματοποιηθεί από την κεντρική είσοδο του PAOK Sports Arena. 

Οι φίλαθλοι με απλό εισιτήριο διαρκείας και απλό εισιτήριο αγώνα, θα εισέλθουν από τις θύρες 3, 8, 13, 18, του PAOK Sports Arena. 


Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2021
7η αγωνιστική, Volleyleague ανδρών
PAOK Sports Arena
19:00, ΠΑΟΚ-Φίλιππος Βέροιας