Αερωπός ManDynamic-ΠΑΟΚ

paok
Κατηγορία: Χάντμπολ Ανδρών

Για την 12η αγωνιστική της Handball Premier, o ΠΑΟΚ ταξιδεύει στην Έδεσσα, προκειμένου να αντιμετωπίσει την Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου και ώρα 18:00, τον τοπικό Αερωπό ManDynamic. 

Ο ΠΑΟΚ μετά τη νίκη του κόντρα στον Ζαφειράκη Νάουσας, συνεχίζει την ξέφρενη πορεία του στον Βόρειο Όμιλο, μετρώντας εννέα νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια τα οποία έχει δώσει. Στην τελική ευθεία της ολοκλήρωσης της Α' Φάσης του πρωταθλήματος, οι «Μάγκες» γνωρίζουν πως δεν υπάρχουν περιθώρια απώλειας βαθμών, και έτσι αντιμετωπίζουν όλα τα παιχνίδια με το ίδιο πάθος και σοβαρότητα. 

Απέναντι του, ο Αερωπός ManDynamic, ο οποίος βρίσκεται σταθερά στην δεύτερη θέση, κυνηγώντας με αξιώσεις την είσοδο του στα Play-Off του πρωταθλήματος. Την προηγούμενη αγωνιστική κέρδισε μέσα στην Κέρκυρα τον Φαίακα με 22-28, και επέκτεινε το αήττητο σερί του στους πέντε αγώνες. 

Για την αναμέτρηση κόντρα στον Αερωπό ManDynamic, ο Λευτέρης Σεϊρεκίδης, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Έχουμε μία σειρά νικηφόρων αγώνων όπου θέλουμε να διατηρήσουμε. Είναι από τα κρισιμότερα παιχνίδια όπου έχουμε να αντιμετωπίσουμε στον βόρειο όμιλο. Θέλουμε να έχουμε το αήττητο και να μην χάσουμε κάποιο βαθμό, καθώς αυτό θα μας δημιουργήσει πρόβλημα στα Play-Off. Είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι, έχουμε μελετήσει την ομάδα του Αερωπού, και είμαστε έτοιμοι για τη νίκη. Θα θέλαμε πολύ να έχουμε τον κόσμο στο πλευρό μας, για να μας στηρίξει όπως κάνει παραδοσιακά στο γήπεδο της Έδεσσας». 


Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2021
12η αγωνιστική, Handball Premier
Γήπεδο Έδεσσας
18:00, Αερωπός Έδεσσας ManDynamic - ΠΑΟΚ