ΠΑΟΚ-Φίλιππος Βέροιας

paok
Κατηγορία: Χάντμπολ Ανδρών

Για την 13η αγωνιστική της Handball Premier, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται το Σάββατο 18 Δεκεμβρίου και ώρα 18:00, στο «Σπίτι του Χάντμπολ», τον Φίλιππο Βέροιας. 

Στην τελική ευθεία της ολοκλήρωσης της Α' φάσης του πρωταθλήματος, ο Δικέφαλος πρόσθεσε στο «σακούλι» του ακόμα ένα πολύτιμο δίποντο, περνώντας αλώβητος από την Έδεσσα με 21-22. Δύο «στροφές» πριν την ολοκλήρωση της Α' φάσης, ο ΠΑΟΚ θέλει να διατηρήσει το αήττητο σερί του, και να πάει στα Play-Off, όντας στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. 

Απέναντι του, ο Φίλιππος Βέροιας, ο οποίος έβαλε «στοπ» στα άσχημα αποτελέσματα, νικώντας την προηγούμενη αγωνιστική τον Φαίακα Κέρκυρας στην Ημαθία με 30-27. Πλέον, άπαντες στον Φίλιππο στρέφουν το βλέμμα τους στις «μάχες» των Play-Out, έχοντας ως στόχο την παραμονή στην μεγάλη κατηγορία. 

Για την αναμέτρηση κόντρα στον Φίλιππο Βέροιας, ο Πέτρος Βαφείδης, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Έχουμε μπροστά μας ένα παιχνίδι με μία ομάδα η οποία έχει διαφορετικούς στόχους από εμάς. Δεν πρέπει να βγάλουμε χαλαρότητα στο συγκεκριμένο παιχνίδι απέναντι στον Φίλιππο. Εμάς ο στόχος μας είναι το απόλυτο των νικών για ηθικούς αλλά και για ψυχολογικούς λόγους. Βρισκόμαστε σε μία περίοδο με πολλά συνεχόμενα παιχνίδια, κάτι που έχει φέρει κόπωση στην ομάδα. Με σωστή διαχείριση και συγκέντρωση θα καταφέρουμε όμως να φέρουμε εις πέρας τον στόχο μας».  


Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2021
13η αγωνιστική, Handball Premier
Σπίτι του Χάντμπολ
18:00, ΠΑΟΚ-Φίλιππος Βέροιας