ΟΣΦΠ-ΠΑΟΚ

paok
Κατηγορία: Βόλεϊ Γυναικών

Για την 16η αγωνιστική της Volleyleague γυναικών, ο ΠΑΟΚ ταξιδεύει στον Πειραιά, προκειμένου να αντιμετωπίσει το Σάββατο 8 Ιανουαρίου και ώρα 18:00, τον τοπικό ΟΣΦΠ. 

Ο Δικέφαλος, καλείται να ανασυνταχθεί και να αφήσει πίσω του το παιχνίδι της προηγούμενης αγωνιστικής, ξεκινώντας την «κούρσα» του για την κατάληψη της πρώτης θέσης στην κανονική διάρκεια. 

Ο Ιταλός προπονητής του ΠΑΟΚ, Μάρκο Φενόλιο, γνωρίζει τις νέες του παίκτριες μέρα με τη μέρα, καταστρώνοντας τα πλάνα του για κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, προσπαθώντας παράλληλα να δημιουργήσει κάποιες «σταθερές». 

Απέναντι του, ο ΟΣΦΠ, ο οποίος είχε εύκολο έργο κόντρα στον ουραγό του βαθμολογικού πίνακα, Αίαντα Ευόσμου, επικρατώντας με 0-3. 

Για την αναμέτρηση κόντρα στον ΟΣΦΠ, ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Μάρκο Φενόλιο, δήλωσε:

«Είναι ένα δεύτερο συνεχόμενο ντέρμπι για εμάς και ελπίζω ότι δε θα επαναλάβουμε την εμφάνιση που κάναμε με την ΑΕΚ. Έχω δει βίντεο του Ολυμπιακού και με την παρουσία του Κάρλο (Παρίζι) είναι μια άλλη ομάδα, πολύ βελτιωμένη. Ίσως αυτή τη στιγμή να είναι πιο έτοιμη συγκριτικά με εμάς γιατί όπως είπα και πριν τον αγώνα με την ΑΕΚ έχουμε πολλά προβλήματα, ωστόσο κατεβαίνουμε στον Πειραιά για να παλέψουμε και να διεκδικήσουμε τη νίκη. Κόντρα στην ΑΕΚ κάναμε υπερβολικά πολλά λάθη κάτι που δεν πρέπει να επαναλάβουμε. Με τον Κάρλο έχουμε βρεθεί αντίπαλοι στο ιταλικό πρωτάθλημα, άλλοτε κέρδισα εγώ, άλλοτε αυτός. Είναι ένας εξαιρετικός προπονητής και ήδη η δουλειά του στον Ολυμπιακό έχει αρχίσει να φαίνεται».


Σάββατο 8 Ιανουαρίου 2022
16η αγωνιστική, Volleyleague γυναικών
Κλειστό Γυμναστήριο «Μ. Μερκούρη»
18:00, ΟΣΦΠ-ΠΑΟΚ