Ενισχύει την περιφέρεια του με την διεθνή Έρικα Ζενέλι ο ΠΑΟΚ mαteco

paok
Κατηγορία: Χάντμπολ Γυναικών

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

Θεσσαλονίκη, 17/01/2022


Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα Χάντμπολ γυναικών, ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας με την αθλήτρια, Έρικα Ζενέλι, για το υπόλοιπο της αγωνιστικής περιόδου 2021-2022.

Γεννημένη στις 13/05/2000, η Έρικα Ζενέλι αγωνίζεται στην περιφέρεια, ως ίντερ, και έχει ύψος 167cm.

Ξεκίνησε την καριέρα της την αγωνιστική περίοδο 2018-2019, αγωνιζόμενη για λογαριασμό του ΓΑΣ Καματερού, με τον οποίο απέκτησε και τις πρώτες της συμμετοχές στην Α1.

Επόμενος σταθμός στην καριέρα της ήταν ο ΟΦΝΙ, με τον οποίο κατάφερε να ξεχωρίσει με τις ικανότητες της αγωνιστικά, κάνοντας αίσθηση παρά το νεαρό της ηλικίας της.

Η αγωνιστική περίοδο 2020-2021, την βρήκε για πρώτη φορά εκτός Αττικής, και πιο συγκεκριμένα στην Ημαθία, για λογαριασμό της Βέροιας 17, με την οποία έφτασε τόσο στον τελικό κυπέλλου, όσο και στου πρωταθλήματος.

Το πρώτο μισό της φετινής σεζόν την βρήκε με την φανέλα του Πανοράματος, πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις, τόσο στο πρωτάθλημα, όσο και στο EHF European Women's Cup.

Είναι διεθνής με την Εθνική Ομάδα της χώρας μας.

Για την έναρξη συνεργασίας της με τον ΠΑΟΚ mαteco, η Έρικα Ζενέλι, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Αισθάνομαι πολύ χαρούμενη για αυτή την μεταγραφή μου, σ' έναν μεγάλο σύλλογο, ο οποίος τα τελευταία χρόνια πρωταγωνιστεί στο ελληνικό χάντμπολ, και ιδιαίτερα στο γυναικείο. Ευχαριστώ τον Πρόεδρο κ. Αθανάσιο Κατσαρή, τον Έφορο κ. Δημήτρη Χασεκίδη και τον προπονητή Δημήτρη Πελεκίδη για την εμπιστοσύνη τους. Έπειτα, ευχαριστώ την ομάδα του Πανοράματος, και τον πρόεδρο αυτής, κ. Τερζίδη, για την ευκαιρία που μου έδωσαν να αγωνιστώ το υπόλοιπο της σεζόν στην ομάδα του ΠΑΟΚ, με την οποία θέλω να κατακτήσω τα πάντα αυτή την περίοδο. Ευχαριστώ και την διοίκηση του ΓΑΣ Καματερού, καθώς ολοκλήρωσαν την μετακίνηση μου. Ο βασικότερος λόγος επιλογής μου για τον ΠΑΟΚ mαteco, ήταν το επίπεδο της ομάδας, καθώς έχει στόχο την κατάκτηση του νταμπλ, κάτι που μου δίνει τεράστιο κίνητρο να δίνω το 100% των δυνατοτήτων μου στις προπονήσεις και στους αγώνες. Εύχομαι καλή χρονιά σε όλους, με υγεία, και χωρίς τραυματισμούς, πετυχαίνοντας τους στόχους μας!».

Καλώς ήρθες Έρικα!

ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ
ΟΜΙΛΟΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ