Βέροια 17-ΠΑΟΚ mαteco

paok
Κατηγορία: Χάντμπολ Γυναικών

Για την 4η αγωνιστική της Β' Φάσης της Α1 Χάντμπολ γυναικών, ο ΠΑΟΚ mαteco ταξιδεύει στην Βέροια, προκειμένου να αντιμετωπίσει το Σάββατο 22 Ιανουαρίου και ώρα 18:00, την τοπική Βέροια 17. 

Οι «Νταμπλούχες» επιστρέφουν σε αγωνιστική δράση, έχοντας ως στόχο να συνεχίσουν από εκεί που σταμάτησαν, δηλαδή στον δρόμο των νικών. 

Ο «ανανεωμένος» ΠΑΟΚ mαteco, ο οποίος άλλαξε πρόσωπα σε σχέση με την έναρξη της χρονιάς, γνωρίζει πως βρίσκεται σε μία περίοδο, στην οποία θα αρχίσουν να κρίνονται καταστάσεις. Ήδη το Final-4 του Κυπέλλου Ελλάδος πλησιάζει, με τις «ασπρόμαυρες» να έχουν το βλέμμα τους και εκεί. 

Απέναντι του, η Βέροια 17, η οποία κάνει την προσπάθεια της έχοντας ένα νεανικό σύνολο. Στην Β' Φάση δεν έχει γευτεί την χαρά της νίκης, γνωρίζοντας δύο ήττες από ΓΑΣ Καματερού και ΟΦΝΙ. 

Για την αναμέτρηση κόντρα στην Βέροια 17, η Μαρία Μεντεσίδου, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Το αυριανό παιχνίδι με την Βέροια 17, έπειτα από μια εβδομάδα αναβολής, θα είναι το πρώτο για το 2022. Έχοντας νέες προσθήκες στην ομάδα, δουλεύουμε καθημερινά, ώστε να πετύχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα, το οποίο είναι το νταμπλ. Έτσι και αύριο, θα έχουμε τη δυνατότητα να εφαρμόσουμε αυτά που δουλέψαμε σε αυτό το διάστημα. Θέλω να ευχηθώ μία καλή χρονιά σε όλους, με υγεία πάνω απ' όλα». 


Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2022
4η αγωνιστική-Β' Φάση, Α1
Φιλίππειο Κλειστό Γυμναστήριο Βέροιας
18:00, Βέροια 17-ΠΑΟΚ mαteco