Τ. Κεραμυδά: «Μεγάλη επιτυχία για την σύγχρονη ιστορία του Στίβου του ΠΑΟΚ!»

paok
Κατηγορία: Στίβος

Την ικανοποίηση της για την θέση την οποία κατέλαβε το τμήμα Στίβου του ΠΑΟΚ, στην κατάταξη του ΣΕΓΑΣ για το 2021, εκφράζει μέσω του acpaok.gr, η έφορος του τμήματος, Τάνια Κεραμυδά. 

«Η 18η που κατέλαβε ο Σύλλογος στην Πανελλήνια κατάταξη του ΣΕΓΑΣ για το 2021, είναι μία μεγάλη επιτυχία για την σύγχρονη ιστορία του τμήματος Στίβου του ΠΑΟΚ, διότι είναι η καλύτερη των τελευταίων περίπου 30 χρόνων. Μέσα σε τρία χρόνια καταφέραμε να έχουμε μία θέση στην πρώτη εικοσάδα. Αυτή η επιτυχία θεωρώ πως είναι «καρπός» της σπουδαίας συνεργασίας που υπάρχει με την Διοίκηση του Συλλόγου, καθώς και με τους προπονητές-συνεργάτες, κάτι που δημιουργεί και ένα πολύ καλό κλίμα σε όλη την ομάδα. 

Αυτό που είχα εγώ ως στόχο, ήταν η συσπείρωση του τμήματος Στίβου, με σκοπό να νιώσουν και οι αθλητές μας ότι βρισκόμαστε κοντά τους. Όταν είμαστε ενωμένοι και υπάρχει αγάπη και σεβασμός, πιστεύω πως μπορούν να έρθουν και τα καλύτερα αποτελέσματα. Αυτό το οικογενειακό κλίμα που καταφέραμε να δημιουργήσουμε, είναι αποτέλεσμα όλων αυτών που ακολουθήσαν.

Η επιτυχία αυτή έρχεται μέσω ομαδικής δουλειάς, καθώς υπάρχει άψογη συνεργασία με τους προπονητές, τόσο των αγωνιστικών τμημάτων, όσο και των ακαδημιών. Αυτό είναι το μυστικό της επιτυχίας, και φυσικά η αφοσίωση των παιδιών, οι οποίοι τιμάνε την φανέλα που φορούν, και φέρνουν τόσο καλά αποτελέσματα. 

Με τις προσθήκες που έχουμε κάνει την φετινή περίοδο, και την αγωνιστική ομάδα που ετοιμάζουν οι προπονητές μας, μπορούμε να ελπίζουμε σε ακόμα καλύτερη θέση στο τέλος της συνολικής κατάταξης για το 2022».


 

Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ


Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter