Ιωνικός Ν. Φιλαδέλφειας-ΠΑΟΚ

paok
Κατηγορία: Χάντμπολ Ανδρών

Για την 3η αγωνιστική της Β' Φάσης της Handball Premier, o ΠΑΟΚ ταξιδεύει στην Αθήνα, προκειμένου να αντιμετωπίσει το Σάββατο 5 Φεβρουαρίου και ώρα 12:30, τον Ιωνικό Ν. Φιλαδέλφειας. 

Ο Δικέφαλος επιστρέφει στις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα, ύστερα από τις δύο διαδοχικές προκρίσεις στο Κύπελλο κόντρα σε Διομήδη Άργους και Αερωπό ManDynamic, αμφότερες εκτός έδρας. 

Έτσι, το σύνολο του Πάνου Γούσιου θα δώσει τρίτο σερί εκτός έδρας παιχνίδι, έχοντας ως στόχο τη νίκη, η οποία θα το διατηρήσει στα υψηλά «στρώματα» αυτού του μίνι-πρωταθλήματος. 

Απέναντι του, ο Ιωνικός Ν. Φιλαδέλφειας, ο οποίος έκανε το καθήκον του στο Κύπελλο απέναντι στα Βριλήσσια, ενώ στο πρωτάθλημα προέρχεται από σημαντικό διπλό στην Θεσσαλονίκη επί της ΑΕΣΧ Πυλαίας με 30-31. 

Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί μέσω της ΕΡΤ3 HD. 

Για το παιχνίδι κόντρα στον Ιωνικό Ν. Φιλαδέλφειας, ο Αλέξανδρος Αποστόλου, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι για το παιχνίδι κόντρα στον Ιωνικό, η ομάδα όσο περνάει το καιρό δένεται ακόμα περισσότερο, λύνοντας παράλληλα τα όποια λάθη γίνονται. Στόχος μας είναι να αντιμετωπίζουμε κάθε παιχνίδι σαν τελικό, και να παίζουμε παντού για τη νίκη». 


Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2022
3η αγωνιστική Β' Φάση, Handball Premier
Κλειστό Ιωνικού «Ζαχαρίας Αλεξάνδρου»
12:30, Ιωνικός Ν. Φιλαδέλφειας-ΠΑΟΚ (ΕΡΤ3 HD)