Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ-Διομήδης Άργους

paok
Κατηγορία: Χάντμπολ Ανδρών

Οι δηλώσεις του Παναγιώτη Γούσιου και Γιώργου Μπάρμπα, μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Διομήδη Άργους με 34-29, μέσω του acpaok.gr.

Παναγιώτης Γούσιος:

«Σίγουρα ήταν ένα παιχνίδι το οποίο παίρνει πολύ καλό βαθμό επιθετικά, και πολύ κακό αμυντικά. Κάποια παιχνίδια καταφέρνουμε να τα κερδίζουμε όντας καλοί στην άμυνα και κακοί στην επίθεση, σήμερα έγινε το ανάποδο. Το σημαντικό είναι ότι κερδίζουμε, έχουμε 18 νίκες και μία ήττα. Τώρα πρέπει να προσαρμοστούμε γρήγορα, γιατί ταξιδεύουμε στην Ρουμανία, για το ευρωπαϊκό μας παιχνίδι. 

Η αλήθεια είναι ότι θέλαμε να σχεδιάσουμε καλύτερα τα παιχνίδι κόντρα στην Μπαΐα Μάρε, να έχουμε όλη την εβδομάδα, αλλά έγινε η αναβολή του παιχνιδιού με τον Διομήδη και μπήκε εμβόλιμα. Έχουμε μία εικόνα από τους Ρουμάνους, ωστόσο λόγω του παιχνιδιού με τον Διομήδη επικεντρωθήκαμε εκεί, αφού τα βλέπουμε όλα ξεχωριστά. Ξεκινάμε την προετοιμασία μας κόντρα στους Ρουμάνους, διεκδικώντας ό,τι μας αναλογεί». 


Γιώργος Μπάρμπας:

«Είναι μία πολύ σημαντική νίκη. Εμείς θέλουμε να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια, και ειδικά αυτά που είναι στην έδρα μας. Στόχος μας είναι να βρεθούμε στους τελικούς. Σήμερα το παιχνίδι ήταν πολύ ανοικτό. Συνήθως η άμυνα μας είναι το όπλο μας, αλλά σήμερα είχαμε κάποια θεματάκια, κρατάμε ωστόσο τη νίκη. Ακολουθούν τα ευρωπαϊκά παιχνίδια, τα οποία είναι μία πρόκληση». 

 

Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ


Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter