ΠΑΟΚ-ΑΟΝ Πανναξιακός

paok
Κατηγορία: Βόλεϊ Γυναικών

Για την 20η αγωνιστική της Volleyleague γυναικών, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου και ώρα 19:30, στο Ε.Γ. Μίκρας, τον Πανναξιακό. 

Ο Δικέφαλος επέκτεινε το αήττητο σερί του στους τέσσερις αγώνες, επικρατώντας στην Αθήνα της Θέτιδας Βούλας με 0-3 και πλέον βρίσκεται μία «ανάσα» από την πρώτη τριάδα του πρωταθλήματος. 

Η ψυχολογία στο τμήμα βόλεϊ γυναικών είναι στα ύψη, με τις «ασπρόμαυρες» να γνωρίζουν την κρισιμότητα κάθε παιχνιδιού μέχρι το τέλος της κανονικής διάρκειας. 

Απέναντι του, ο Πανναξιακός, ο οποίος επιβλήθηκε του Ηλυσιακού με 3-0 σετ, και φαίνεται πως δεν θα μπει σε περιπέτειες, αφού απέκτησε μεγάλη βαθμολογική διαφορά από την επικίνδυνη ζώνη. 

Το παιχνίδι θα μεταδοθεί αποκλειστικά μέσω του AC PAOK TV, στην κατηγορία των 4.99€ τον ΜΗΝΑ «Live streamings 4 (for) members».

Για την αναμέτρηση κόντρα στον Πανναξιακό, η Μαρτίνα Ξανθοπούλου, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είναι ένα παιχνίδι κομβικής σημασίας για εμάς, καθώς πλησιάζουμε στα Play-Off και στόχος μας είναι να τερματίσουμε όσο το δυνατόν ψηλότερα γίνεται στον βαθμολογικό πίνακα της κανονικής διάρκειας. Συνεπώς, θέλουμε να πετύχουμε μία καλή εμφάνιση αύριο ώστε να πάρουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Δουλεύουμε αρκετά σκληρά στην προπόνηση τις τελευταίες εβδομάδες, και αυτό αρχίζει και φαίνεται στα παιχνίδια. Θέλουμε να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις».

Σχετικά με την είσοδο στο γήπεδο...

Δικαίωμα εισόδου θα έχουν μόνο οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας.

Ύστερα από την αναγγελία των νέων μέτρων, τα οποία αναφέρονται και στην μέγιστη χωρητικότητα των κλειστών γυμναστηρίων σε συνθήκες παιχνιδιών, δικαίωμα εισόδου θα έχουν όσοι έχουν προμηθευτεί τόσο την απλή, όσο και την VIP, κάρτα διαρκείας.


Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2022
20η αγωνιστική, Volleyleague γυναικών
Ε.Γ. Μίκρας
19:30, ΠΑΟΚ-ΑΟΝ Πανναξιακός (AC PAOK TV)