2Χ2 για τον ΠΑΟΚ Domus Ergo!

paok
Κατηγορία: Πόλο Ανδρών
Στην 2η αγωνιστική της Β' Φάσης του Πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής Κατηγορίας Υδατοσφαίρισης Ανδρών, ο ΠΑΟΚ υποδέχθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου 26 Φεβρουαρίου τον ΝΟ Χανίων, του οποίου και επικράτησε με 11-8.

Στο πρώτο οκτάλεπτο, ο αγώνας ήταν ισορροπημένος με τις δύο ομάδες να καταλήγουν ισόπαλες, 3-3, μετά από δυνατές μάχες μέσα στο νερό.

Στο δεύτερο οκτάλεπτο, το παιχνίδι συνέχισε να είναι ανοικτό με τις δύο ομάδες να βρίσκουν γκολ εκατέρωθεν, αλλά ο ΠΑΟΚ Domus Ergo ήταν αυτός που κατάφερε να προηγηθεί πριν την ανάπαυλα με 7-6.

Στο τρίτο οκτάλεπτο, οι παίκτες του Δικεφάλου, διατήρησαν τον έλεγχο του αγώνα παίζοντας εξαιρετική άμυνα, ωστόσο, στην επίθεση δεν βρήκαν επιθετικές λύσεις, πετυχαίνοντας μόνο ένα γκολ στην περίοδο, η οποία ολοκληρώθηκε με 8-6 σκορ.

Στο τέταρτο οκτάλεπτο, οι «ασπρόμαυροι», ανέβασαν κι' άλλο τον δείκτη του σκορ, χωρίς να χάσουν την συγκέντρωσή τους και κατάφεραν να διπλασιάσουν τις νίκες τους, κερδίζοντας με 11-8.

Στο διά ταύτα, ο ΠΑΟΚ, παρουσιάστηκε πανέτοιμος γι' ακόμη ένα παιχνίδι και συνέχισε αήττητος στη Β' Φάση του Πρωταθλήματος.

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για το Δικέφαλο το Σάββατο 5 Μαρτίου 2022, όταν και θα ταξιδέψει στο λεκανοπέδιο για να αντιμετωπίσει τον ΑΝΟ Γλυφάδας. 

ΠΑΟΚ Domus Ergo - ΝΟ Χανίων: 11-8

Οκτάλεπτα: 3-3, 4-3, 1-0, 3-2.

ΠΑΟΚ DOMUS ERGO (Θοδωρής Χατζηθεοδώρου): Αϊβαλιώτης, Σαρησάββας, Μηλάς 1, Προσινικλής Ν. 1, Μαρινάγης, Κεχαλάρης 1, Μιλάρντοβιτς 4, Σγουρίδης, Μπαγλατζής, Προσινικλής Π. 1, Κούπμαν 3, Κουγιούνης, Αλειφτήρας, Τόττης, Ιωσήφ.