Δυνατή δοκιμασία για τον ΠΑΟΚ κόντρα στο ΝΟ Λάρισας

paok
Κατηγορία: Πόλο Γυναικών

Για την 14η αγωνιστική της Α1 Υδατοσφαίρισης Γυναικών, ο ΠΑΟΚ ταξίδεψε στην Λάρισα, προκειμένου να αντιμετωπίσει το Σάββατο 26 Φεβρουαρίου και ώρα 17:00, τον τοπικό ΝΟ, από τον οποίο γνώρισε την ήττα με 11-10 σκορ. 

Στο πρώτο ημίχρονο, οι «ασπρόμαυρες» μπήκαν μουδιασμένα, με αποτέλεσμα να επιτρέψουν στον αντίπαλο να χτίσει μία διαφορά στο σκορ, με το ημίχρονο να βρίσκει τον Δικέφαλο πίσω στο σκορ με 7-4. Σε αντίθεση με το πρώτο ημίχρονο, τα κορίτσια του Δικεφάλου παρουσίασαν μία εντελώς διαφορετική εικόνα, ανακτώντας σταδιακά τον έλεγχο και μειώνοντας τη διαφορά στο σκορ. Παρά το επιμέρους σκορ της τέταρτης περιόδου με 3-5, δεν κατάφεραν να πάρουν το κάτι παραπάνω, φτάνοντας μία ανάσα από την... ισοπαλία, καθώς η αναμέτρηση ολοκληρώθηκε με 11-10 σκορ.

Τα κορίτσια του ΠΑΟΚ μετά τις απαιτητικές μάχες κόντρα σε Ηλυσιακό και Νηρέα Χαλανδρίου, στις οποίες συγκέντρωσαν τέσσερις βαθμούς, στρέφουν το βλέμμα τους στις επόμενες αναμετρήσεις, οι οποίες αποτελούν μία δυνατή προετοιμασία και συλλογή εμπειριών. 

Η προσπάθεια των «ασπρόμαυρων» θα φανεί στα δύο εκτός έδρας παιχνίδι κόντρα σε Ηλυσιακό και Νηρέα Χαλανδρίου σε πρώτη φάση, ενώ σε δεύτερη στις δυνατές μάχες των Play-Out. 

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για την ομάδα του Παναγιώτη Βέργου, το Σάββατο 5 Μαρτίου και ώρα 15:00, απέναντι στην ΑΕΚ, στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο. 

ΝΟ Λάρισας - ΠΑΟΚ: 11-10

Αναλυτικά τα οκτάλεπτα: 3-2, 4-2, 1-1, 3-5

ΠΑΟΚ (Βέργος): 
Φορίδου, Akilbayeva 1, Ασκερίδου, Ταυρίδου, Μυτάκη, Λαμπρούση, Keijzer 3, Φραγκιά 4, Ντόνα-Τσιάκα, Λασκαρίδου 1, Μανίκα-Τάνη, Παρασκευοπούλου 1, Στόγιου, Συκά.