ΑΕΚ-ΠΑΟΚ Domus Ergo

paok
Κατηγορία: Πόλο Ανδρών

Για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδος Πόλο ανδρών, ο ΠΑΟΚ Domus Ergo ταξιδεύει στην Αθήνα, προκειμένου να αντιμετωπίσει την Τετάρτη 2 Μαρτίου και ώρα 14:00, την ΑΕΚ. 

Ο Δικέφαλος μετά το νικηφόρο ξεκίνημα στην Β' Φάση του πρωταθλήματος, με δύο νίκες επί των Χανίων και του Παναθηναϊκού, στρέφει το βλέμμα του στο Κύπελλο, έχοντας ως στόχο μία καλή εμφάνιση, η οποία θα του δώσει την πρόκριση στο Final-4 του θεσμού. 

Απέναντι του, η ΑΕΚ, η οποία ξεκίνησε και εκείνη τις υποχρεώσεις της στην Β' Φάση, κερδίζοντας το Περιστέρι στην πρεμιέρα με 6-5, και χάνοντας από τον Υδραϊκό με 7-3. 

Για την αναμέτρηση κόντρα στην ΑΕΚ, ο Νίκος Προσινικλής, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είναι ένα παιχνίδι το οποίο έτσι όπως έχουν εξελιχθεί τα πράγματα φέτος, μπορεί να να θεωρηθεί και το πιο κρίσιμο της σεζόν ως τώρα. Κερδίζοντας αυτό το παιχνίδι, έχουμε μία θέση στα προκριματικά μίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης, οπότε αυτό και μόνο αποτελεί τεράστιο κίνητρο από μόνο του για την ομάδα. Είναι ένας τελικός που πρέπει να μπούμε από το πρώτο λεπτό με μοναδικό στόχο τη νίκη και την πρόκριση. Η ομάδας έχει καλή ψυχολογία από τις νίκες τις οποίες πέτυχε στα προηγούμενα παιχνίδια, και οι οποίες της δίνουν την αυτοπεποίηθηση που χρειάζεται. Πιστεύω ότι ακολουθώντας τις οδηγίες του προπονητή μας και μένοντας προσηλωμένοι στο πλάνο, θα πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα». 


Τετάρτη 2 Μαρτίου 2022
Πρημιτελική φάση, Κύπελλο Ελλάδος
Δημοτικό Κολυμβητήριο Ηλιούπολης
14:00, ΑΕΚ-ΠΑΟΚ Domus Ergo