ΟΣΦΠ-ΠΑΟΚ

paok
Κατηγορία: Βόλεϊ Ανδρών

Για την 3η αγωνιστική των Play-Off της Volleyleague ανδρών, ο ΠΑΟΚ ταξιδεύει στον Πειραιά, προκειμένου να αντιμετωπίσει την Δευτέρα 14 Μαρτίου και ώρα 20:00, τον ΟΣΦΠ. 

Ο Δικέφαλος επιστρέφει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του πρωταθλήματος, μετά από την πρόκριση του στο Final-4 του Κυπέλλου Ελλάδος με την επικράτηση επί του Κέρκη με 1-3 στην Σάμο, έχοντας ως στόχο τη νίκη η οποία θα του δώσει «φτερά» ενόψει της απαιτητικής συνέχειας. 

Σε μία κρίσιμη «καμπή» για την χρονιά, οι «ασπρόμαυροι» γνωρίζουν την σπουδαιότητα της αναμέτρησης, θέλοντας να μείνουν σε απόσταση «αναπνοής» από τον Παναθηναϊκό, ενώ ταυτόχρονα θέλουν να ανοίξουν την διαφορά από τους... διώκτες τους. 

Απέναντι του, ο ΟΣΦΠ, ο οποίος έχει ξεκινήσει την διαδικασία των πλέι-οφ με δύο νίκες, ενώ παράλληλα πήρε και εκείνος την πρόκριση του στο Final-4 του Κυπέλλου. 

Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί μέσω της ΕΡΤ3 HD. 

Για το παιχνίδι κόντρα στον ΟΣΦΠ, ο προπονητής, Γιάννης Καλμαζίδης, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Όλοι ξέρουμε ότι είναι ένα από τα σημαντικά παιχνίδια, κόντρα σε μία δυνατή ομάδα. Εμείς θέλουμε να δείξουμε την δύναμη μας, να παίξουμε καλά και να πάρουμε όσο το δυνατόν περισσότερους πόντους. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, το οποίο δεν πιστεύω θα κριθεί σ' έναν στοιχεία. Υπάρχει μία γενική εικόνα της ομάδας. Πρέπει όλα τα στοιχεία να λειτουργήσουν για να κερδίσεις μία ομάδα σαν τον ΟΣΦΠ. Αυτοί έχουν μία βελτίωση και θα είναι ένας δύσκολος αντίπαλος, ιδιαίτερα εδώ στην έδρα τους». 


Δευτέρα 14 Μαρτίου 2022
3η αγωνιστική Play-Off, Volleyleague ανδρών
Γήπεδο «Μ. Μερκούρη»
20:00, ΟΣΦΠ-ΠΑΟΚ (ΕΡΤ3 HD)