Θετική παρουσία και μετάλλιο για το Judo στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων/Κορασίδων Α-Β

paok
Κατηγορία: JUDO
Με πέντε αθλητές συμμετείχε η ομάδα του ΠΑΟΚ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων-Κορασιδων Α-Β που έλαβε χώρα στην Κοζάνη το διήμερο 2-3 Απριλίου 2022.

Συγκεκριμένα, ο judoka, Στυλιανός Τιτόπουλος, έπειτα από εξαιρετική εμφάνιση κερδίζοντας τους τέσσερις απ' τους πέντε αγώνες που έδωσε στα -55kg Παίδων Α, σε μία κατηγορία με μεγάλο ανταγωνισμό και συνολικά 21 συμμετέχοντες, κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο.

Στην ίδια κατηγορία κιλών, ο judoka, Γιώργος Αβραμίδης έκανε επίσης μια καταπληκτική εμφάνιση, κερδίζοντας με εντυπωσιακά Ippon τους δύο πρώτους του αγώνες και φτάνοντας στον ημιτελικό της κατηγορίας στην πρώτη του συμμετοχή σε Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και δεύτερη συμμετοχή του σε αγώνες.

Στην κατηγορία των -50kg ο judoka, Βασίλης Δαμιανίδης, στην πρώτη του συμμετοχή σε Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, άφησε πολλές υποσχέσεις για το μέλλον με την παρουσία του.

Ο judoka, Σταύρος Κουφονικόλας στην κατηγορία των -60kg Παίδων Β κατάφερε να φτάσει στον ημιτελικό της κατηγορίας όπου πάλεψε για το χάλκινο μετάλλιο και κατέλαβε την 5η θέση. Τέλος, ο judoka, Νικόλας Μάρκου, στην παρθενική του εμφάνιση σε Πανελλήνιο Πρωτάθλημα δεν κατάφερε να διακριθεί στην κατηγορία -34kg Παίδων Β.

Η ομάδα του ΠΑΟΚ κέρδισε πολύτιμες εμπειρίες από τη συμμετοχή της στο κορυφαίο εγχώριο πρωτάθλημα και επιστρέφει από την Κοζάνη με περισσότερη όρεξη για σκληρή δουλειά, η οποία θα φέρει διακρίσεις και μετάλλια.
 

Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ


Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter