Ηλυσιακός-ΠΑΟΚ

paok
Κατηγορία: Πόλο Γυναικών

Για την 20η αγωνιστική της Α1 Υδατοσφαίρισης γυναικών, ο ΠΑΟΚ ταξιδεύει στην Αθήνα, προκειμένου να αντιμετωπίσει την Τετάρτη 6 Απριλίου και ώρα 14:00, τον Ηλυσιακό.

Στην τελική ευθεία ολοκλήρωσης της κανονικής διάρκειας, ο ΠΑΟΚ έχει μπροστά του απαιτητικές αναμετρήσεις, αρχής γενομένης από το παιχνίδι κόντρα στον Ηλυσιακό. 

Άπαντες στο τμήμα πόλο γυναικών του ΠΑΟΚ, περίμεναν αρκετό καιρό τόσο το παιχνίδι κόντρα στον Ηλυσιακό, όσο και στο Νηρέα Χαλανδρίου, καθώς θα κρίνουν πολλά όσον αφορά το πλασάρισμα στην κανονική διάρκεια, το οποίο θα κρίνει και τα παιχνίδια των πλέι-άουτ. 

Στόχος φυσικά είναι το απόλυτο των νικών, το οποίο θα δώσει πλεονεκτική θέση στον ΠΑΟΚ, στα παιχνίδια κόντρα στο Νηρέα Χαλανδρίου. 

Για την αναμέτρηση κόντρα στον Ηλυσιακό, η αρχηγός της ομάδας, Βασιλική Λασκαρίδου, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είναι γεγονός ότι η ομάδα μας παρουσιάζει σημαντική βελτίωση στον δεύτερο γύρο. Αυτό αποδεικνύεται κυρίως από τις πολύ καλές εμφανίσεις σε όλα τα τελευταία παιχνίδια, αλλά και από την συγκομιδή βαθμών. Αποκομίσαμε και συνεχίζουμε να αποκομίζουμε εμπειρίες, τις οποίες δεν είχαμε, και με την καθοδήγηση του προπονητή μας, και την σκληρή δουλειά, δείξαμε ότι δίκαια βρισκόμαστε στην κορυφαία κατηγορία, και αξίζουμε να παραμείνουμε σε αυτή. Για το παιχνίδι κόντρα στον Ηλυσιακό, όπως και την επόμενη εβδομάδα κόντρα στο Νηρέα Χαλανδρίου, στοχεύουμε μόνο για τη νίκη. Θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις για να συνεχίσουμε τις καλές μας εμφανίσεις, επιβεβαιώνοντας την ανοδική μας πορεία. Στοχεύουμε στο πλεονέκτημα της έδρας στα πλέι-άουτ, και θα τα δώσουμε όλα!».


Τετάρτη 6 Απριλίου 2022
20η αγωνιστική, Α1
Δημοτικό Ιλίσιο Κολυμβητήριο
14:00, Ηλυσιακός-ΠΑΟΚ