Νηρέας Χαλανδρίου-ΠΑΟΚ

paok
Κατηγορία: Πόλο Γυναικών

Για την 22η αγωνιστική της Α1 Υδατοσφαίρισης γυναικών, ο ΠΑΟΚ ταξιδεύει στην Αθήνα, προκειμένου να αντιμετωπίσει την Τετάρτη 13 Απριλίου και ώρα 14:00, το Νηρέα Χαλανδρίου. 

Στην τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας, ο ΠΑΟΚ κλείνει τις υποχρεώσεις του με μεγάλο ντέρμπι κόντρα στο Νηρέα Χαλανδρίου. Οι «ασπρόμαυρες» χρειάζονται δύο αποτελέσματα στην έδρα του Νηρέα, καθώς και η ισοπαλία του δίνει το πλεονέκτημα στα πλέι-άουτ. Ωστόσο, οι «ασπρόμαυρες» έχουν στο μυαλό τους μόνο τη νίκη, και για αυτήν θα αγωνιστούν. 

Σε περίπτωση θετικού αποτελέσματος, ο Δικέφαλος θα έχει το πλεονέκτημα της έδρας στα πλέι-άουτ, στα οποία θα αντιμετωπίσει το Νηρέα Χαλανδρίου στις δύο νίκες. 

Για την αναμέτρηση κόντρα στο Νηρέα Χαλανδρίου, η Άιζαν Αλκιμπάγιεβα, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Έχουμε μπροστά μας ένα απαιτητικό και δύσκολο παιχνίδι, το οποίο θέλουμε οπωσδήποτε να κερδίσουμε. Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα όλη την εβδομάδα, υπάρχει πίστη στην ομάδα, και έχουμε ως στόχο να γυρίσουμε στην Θεσσαλονίκη με το διπλό». 


Τετάρτη 13 Απριλίου 2022
22η αγωνιστική, Α1
Κλειστό Κολυμβητήριο Χαλανδρίου
14:00, Νηρέας Χαλανδρίου-ΠΑΟΚ