Μεγάλη εμφάνιση και νίκη επί του Νηρέα Χαλανδρίου!

paok
Κατηγορία: Πόλο Γυναικών

Μεγάλη νίκη του ΠΑΟΚ, ο οποίος επικράτησε του Νηρέα Χαλανδρίου με 5-12, στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Α1 Υδατοσφαίρισης γυναικών. 

Κυρίαρχος ξεκίνησε το παιχνίδι ο Δικέφαλος, επιβάλλοντας τον ρυθμό του από το πρώτο κιόλας δευτερόλεπτο. Με ωραίο γκολ της Κάιζερ στην πρώτη επίθεση του αγώνα, ο ΠΑΟΚ άνοιξε το σκορ, με τις γηπεδούχες να ισοφαρίζουν άνετα σε 1-1. Στη συνέχεια με ένα γκολ της Φραγκιά και δύο της αρχηγού, Λασκαρίδου, ο ΠΑΟΚ έκλεισε το πρώτο οκτάλεπτο με το εμφατικό 1-4. 

Ισορροπημένη ήταν η εικόνα του παιχνιδιού στο δεύτερο οκτάλεπτο, με τις «ασπρόμαυρες» να κάνουν διαχείριση του προβαδίσματος. Ο Νηρέας μείωσε σε 2-4, ωστόσο η Λασκαρίδου με τρομερή λόμπα έκανε το 2-5, σκορ το οποίο ήταν και τελικό για το ημίχρονο.

Στην επανάληψη, οι παίκτριες του ΠΑΟΚ μπήκαν στο τρίτο οκτάλεπτο έχοντας ως στόχο να τελειώσουν την «δουλειά». Η Φραγκιά έκανε το 2-6, με την Κάιζερ να παίρνει την σκυτάλη, διαμορφώνοντας το 2-7. Στην συνέχεια δράση ανέλαβε η αρχηγός, με την Λασκαρίδου με δύο τέρματα να εκτοξεύει ακόμα περισσότερο την διαφορά, 2-9. Ο Νηρέας μείωσε προσωρινά, 3-9, ωστόσο η τελευταία κουβέντα ήταν «ασπρόμαυρη», με την Κάιζερ να κάνει το 3-10. 

Το τέταρτο και τελευταίο οκτάλεπτο ήταν ουσιαστικά διαδικαστικού χαρακτήρα, καθώς η εμφάνιση των παικτριών του ΠΑΟΚ δεν άφηνε περιθώρια αντίδρασης. Η Λασκαρίδου έκανε το 3-11, με την γεννημένη το 2008, Αναστασία Μπίκου, να συστήνεται στο σκοράρισμα κάνοντας το 3-12. Η εικόνα του παιχνιδιού δεν άλλαξε, με τον Δικέφαλο να παίρνει μία τεράστια νίκη με 5-12. 

Έτσι, ο ΠΑΟΚ μπαίνει στην διαδικασία των πλέι-άουτ έχοντας το πλεονέκτημα της έδρας απέναντι στον σημερινό του αντίπαλο, τον οποίο χρειάζεται να κερδίσει δύο φορές. Η πρώτη αναμέτρηση είναι προγραμματισμένη για τις 5 Μαΐου, με το δεύτερο παιχνίδι να διεξάγεται στις 7 Μαΐου. Σε περίπτωση τρίτου παιχνιδιού, αυτό θα γίνει στις 9 Μαΐου. 

Τα οκτάλεπτα: 1-4, 1-1, 1-5, 2-2

ΠΑΟΚ (Πάνος Βέργος): Φορίδου, Γραικού, Ακιμπάγιεβα, Ασκερίδου, Ταυρίδου, Μπίκου 1, Λαμπρούση, Κάιζερ 3, Φραγκιά 2, Ντόνα, Λασκαρίδου 6, Μανίκα, Συκά, Παρσκευοπούλου.